Χανιά - Πατέρας 11χρονης: «Έπεσε από τα βράχια; Νομίζουν ότι εγώ το έχω καταπιεί»

Εξακολουθεί να πιστεύει πως ο θάνατος της κόρης του δεν προήλθε από ατύχημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χανιά - Πατέρας 11χρονης: «Έπεσε από τα βράχια; Νομίζουν ότι εγώ το έχω καταπιεί»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας, που έχασε τη ζωή της σε απόκρημνη παραλία στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά.

Με δηλώσεις του στο zarpanews.gr, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας έδειξε το ποδήλατο της κόρης του και, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα.

Οι δηλώσεις του πατέρα της 11χρονης

«Κάναμε πολύ ωραία ποδηλατάδα, ώρες και χιλιόμετρα... δεν φοβόταν όπου και αν την πήγαινα, γιατί ήξερε ότι ο μπαμπάς είναι εδώ. Έπεσε από τα βράχια; Νομίζουν ότι εγώ το έχω καταπιεί ότι έπεσε» είπε, με τη συναισθηματική φόρτιση να είναι εμφανής στα λόγια και τις κινήσεις του.

Να σημειώσουμε πως η μητέρα της 11χρονης είχε αποκαλύψει πως η μικρή έχει τριχοτιλλομανία.

«Κάτι την απασχολούσε»

Ώρα με την ώρα νέες αποκαλύψεις γίνονται για το θάνατο της 11χρονης στα Χανιά. Για τη συμπεριφορά και τις τελευταίες συνήθειες της μικρής, μίλησε η γιαγιά της (από την πλευρά του πατέρα της) που εκφράζει δημοσίως ερωτήματα για το τι απέγινε το κινητό της εγγονής της.

«Δεν το κλέψανε το κινητό. Το παιδί όπως έπεσε, πώς είχε τα ακουστικά στα αφτιά;», διερωτήθηκε συγκεκριμένα, καθώς το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό με τα ακουστικά στα αφτιά.

Όπως αποκαλύπτει το Open, η γιαγιά της μικρής, είχε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι κάτι απασχολούσε την 11χρονη ενώ ανησυχούσε και για ένα παιχνίδι που έπαιζε μέσω του κινητού τηλεφώνου. «Μου είπε γιαγιά παίζω ένα παιχνίδι. Πρώτα πρώτα αυτή έκλεινε την πόρτα», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με το Open, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το κινητό του μικρού κοριτσιού, απομακρύνθηκαν με εισαγγελική εντολή από την οικογένεια, τα άλλα δύο, μικρότερα παιδιά, ηλικίας 7 και 9 ετών. Τα πήραν από το σπίτι τους για να τους γίνει ψυχιατρική εξέταση.