Χανιά: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 11χρονης Ιωάννας;

Η μητέρα της αμφισβητεί τους ισχυρισμούς των συμμαθητών της που φέρεται να δηλώνουν ότι τους είχε αποχαιρετήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χανιά: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 11χρονης Ιωάννας;

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης από τα Χανιά που βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, με την μητέρα επίσης να υποστηρίζει ότι «Ή έγινε δυστύχημα ή κάποιος την οδήγησε εκεί».

Μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα τόνισε ότι η μητέρα της 11χρονης ισχυρίζεται ότι το παιδί της δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ, αμφισβητεί τους ισχυρισμούς των συμμαθητών της που φέρεται να δηλώνουν ότι η 11χρονη τους είχε αποχαιρετήσει. «Όλοι οι συμμαθητές της και οι καθηγητές της κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί, για την ψυχή της παρέας» πρόσθεσε..

Εξέφρασε επίσης τον προβληματισμό της οικογένειας για το πώς βρέθηκε το παιδί τόσο μακριά από το σπίτι του. «Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 11χρονη συνήθιζε να παίζει και να κινείται μόνο κοντά στο σπίτι της. Πώς βρέθηκε εκεί, με ποιον τρόπο» διερωτήθηκε ο κ. Λύτρας.

Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του άτυχου 11χρονου κοριτσιού που έπεσε από τον γκρεμό στα Χανιά χάνοντας τη ζωή του, μιας και οι γονείς της δεν μπορούν ακόμα να διαχειριστούν την τεράστια απώλεια που καλούνται να βιώσουν.

O πατέρας της 11χρονης που φέρεται να είχε παραβατική συμπεριφορά στο παρελθόν, μεταφέρθηκε σήμερα με εντολή εισαγγελέα στο ψυχιατρείο Χανίων προκειμένου να εξεταστεί, αφού φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την κηδεία του παιδιού του.

Ο άνδρας επισκέφτηκε χθες το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου παιδιού και επιχείρησε να πέσει από το ίδιο σημείο, όμως ένας φίλος που ήταν μαζί του τον συγκράτησε.

Την ίδια ώρα, οι γονείς του κοριτσιού βρίσκονται σε «διαμάχη» για την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών τους.

Ο πατέρας κατέθεσε μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να ζητήσει την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών του.

Ο δικηγόρος του πατέρα ανέφερε ότι η μητέρα της Ιωάννας δεν ενημέρωσε έγκαιρα τόσο τον πατέρα όσο και τις αρμόδιες αρχές για την εξαφάνιση του παιδιού.