Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Κάρολαιν

Αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Κάρολαιν

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την ψυχολόγο της άτυχης Κάρολαιν που δολοφονήθηκε βάναυσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά κατά τη διάρκεια ληστείας. Αυτή τη στιγμή, η κ. Ελένη Μυλωνοπούλου βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για να δώσει την δική της κατάθεση.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, μετά την εμφάνιση της κυρίας Ελένης Μυλωνοπούλου στα ΜΜΕ ζήτησε την προσκόμιση του πτυχίου της και εκείνη απάντησε με εξώδικο.

Σήμερα, η κυρία Μυλωνοπούλου καλείται να μιλήσει για τη σχέση της με την Κάρολαιν, ενώ όπως έγινε γνωστό αυτή δεν είναι η μόνη κατάθεση που θα δώσει.

Οι λεπτομέρειες για την ψυχολόγο της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά

«Η κ. Μυλωνοπούλου δεν έχει πτυχίο, ούτε άδεια! Μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα»

Για την Ελένη Μυλωνοπούλου, τη γυναίκα που εμφανίστηκε δημόσια ως η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, που βρήκε φριχτό θάνατο στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, Βάσω Μπουκουβάλα.

«Μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα», τόνισε στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι ψυχολόγος η κ. Μυλωνοπούλου «παραβίασε το ιατρικό απόρρητο», για αυτό και της ζητήθηκε να προσκομίσει το πτυχίο της. «Με το εξώδικο που μας έστειλε αποδεικνύεται περίτρανα, ότι δεν είναι ψυχολόγος», ανέφερε.

«Αποκάλυψε δημόσια τι της είχε εμπιστευτεί η κοπέλα, στις συνεδρίες που έκανε μαζί της, αυτό απαγορεύεται. Απαγορεύεται και από τον κώδικα δεοντολογίας τον ελληνικό και από τον ευρωπαϊκό. Δεν έχει καμία σημασία που η κοπέλα δεν ζει. Ο ψυχολόγος μπορεί να ενημερώσει μόνο τον εισαγγελέα. Είναι παραβίαση του επαγγελματικού απορρήτου», είπε.

«Δεν έχει πτυχίο, δεν έχει άδεια ασκήσεως. Εμφανίζεται αυτόκλητη. Διηγείται τι της είχε εμπιστευτεί η κοπέλα. Απαγορεύεται ο ψυχολόγος να γίνεται μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του» επισήμανε.