Πετράλωνα: Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος για τον βιασμό της καθαρίστριας

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πετράλωνα: Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος για τον βιασμό της καθαρίστριας

Λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα, ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα βρέθηκε ενώπιων του Εισαγγελέα για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για την υπόθεση.

Η μεταφορά του έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ οι αστυνομικοί φορούσαν και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Στη συνέχεια οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς οι αστυνομικοί είχαν βεβαιώσει έπειτα από ενδελεχείς έρευνες ότι κρύβεται εκεί μετά τον αλλεπάλληλο βιασμό της άτυχης καθαρίστριας μέσα στο σπίτι του στα Πετράλωνα το περασμένο Σάββατο.

Στη δικαιοσύνη οδηγείται και ο δεύτερος άντρας που συνελήφθη χθες και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Πρόκειται για φίλο του 35χρονου ο οποίος φέρεται να βοηθούσε το δράστη, παρέχοντας του φαγητό, ρούχα και χρήματα.

Συγκλονίζει η 50χρονη με την εξομολόγηση για τον βιασμό της

Για τον βιασμό της από τον 35χρονο άνδρα στα Πετράλωνα μίλησε η 50χρονη καθαρίστρια, δηλώνοντας πως είναι κάτι που θέλει να ξεχάσει και ήδη είναι σε επικοινωνία με ψυχολόγους για να προσπαθήσει να το ξεπεράσει.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από πίσω. Έκανε τα πάντα σε εμένα..», ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN.

«Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους και τέτοια», εξήγησε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που κατάφερε να ξεφύγει. «Πείτε το τύχη, πείτε ότι με βοήθησε γιατί προσευχόμουν όλη την ώρα στον Θεό... Σας παρακαλώ, μη με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι, προσπαθώ να ξεκουραστώ, να ξεχάσω».