Γλυκά Νερά: Τέλος οι σχέσεις μεταξύ των οικογενειών - Ραγδαίες εξελίξεις

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Τέλος οι σχέσεις μεταξύ των οικογενειών - Ραγδαίες εξελίξεις

Ενώ οι μέχρι στιγμής πληροφορίες ήθελαν τις δυο οικογένειες, αυτή της αδικοχαμένης Καρολάιν και αυτής του κατ' ομολογία δολοφόνου, να διατηρούν άψογες σχέσεις, οι διαδικασίες για την επιμέλεια του παιδιού φαίνεται πως προκάλεσαν αναταράξεις.

Τι συνέβη ανάμεσα στις δυο οικογένειες

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Χρύσα Φώσκολου στην εκπομπή «Το Πρωινό» οι σχέσεις των δύο οικογενειών έχουν διακοπεί τελείως από προχθές και μιλούν μόνο οι δικηγόροι τους.

Η μητέρα της Καρολάιν βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει σταματήσει να εργάζεται και ελάχιστοι άνθρωποι την επισκέπτονται. Θυμίζουμε πως η οικογένεια της Καρολάιν έχει ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ενώ από την άλλη η οικογένεια του πιλότου ζητά τη συνεπιμέλεια.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν

«Χθες υπεβλήθησαν δύο αιτήσεις στην κ. Εισαγγελέα με επιβοηθητικό ρόλο. Από την πλευρά της οικογένειας του κ. Αναγνωστόπουλου υπεβλήθη ένα αίτημα για να εκδοθεί διάταξη όσο αφορά τη συνεπιμέλεια, δηλαδή το παιδί να είναι έξι μήνες στην Αθήνα τους χειμερινούς μήνες και 6 μήνες στην Αλόννησο», εξέφρασε ο κ. Χαρμάνης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Όμως, τόνισε πως αυτό έχει κάποιες τεχνικές δυσκολίες. «Συνήθως επιδιώκουν να μην ταλαιπωρείται το παιδί ούτε να μετακινείται ούτε να έχει συχνές αλλαγές περιβάλλοντος. Και με την πρόταση για τους 6 μήνες, θα είναι μια διάσπαση του παιδιού και έτσι δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί πουθενά», εξέφρασε, σημειώνοντας ότι η οικογένεια της Καρολάιν έχει ζητήσει να υπάρξει απόφαση για μόνιμη διανομή του παιδιού, τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Ζητήσαμε την πλήρη επιμέλεια. Η άλλη οικογένεια έχει σπίτι στην Αλόννησο. Είναι πολύ πιο εύκολη η μετακίνηση των δύο παππούδων από την Αθήνα στην Αλόννησο παρά του παιδιού στην Αθήνα. Η μητέρα της Καρολάιν ουδέποτε αρνήθηκε και ούτε ποτέ θα αρνηθεί την επικοινωνία. Δηλαδή, όταν έρθουν οι παππούδες στην Αλόννησο θα πάρουν το παιδί για να το δουν, θα το πάρουν και μία και δύο ημέρες», τόνισε ο κ. Χαρμάνης.

Όπως συμπλήρωσε, παραθέτοντας επιχειρήματα που έχει αναφέρει και ενώπιον της Εισαγγελέως Ανηλίκων, «στην Αθήνα στο σχολείο θα υφίσταται το μπούλινγκ ότι είναι η κόρη του δολοφόνου, ενώ στο σχολείο στην Αλόννησο θα είναι της Καρολάιν το κοριτσάκι. Θα το αγκαλιάσει όλο το νησί, θα υπάρχει ζεστασιά, όλα τα υπόλοιπα παιδάκια θα το βοηθήσουν. Βλέπουμε τι γίνεται με το μπούλινγκ στην Αθήνα, ενώ η Αλόννησος είναι πιο κλειστή κοινωνία».

«Μέχρι και προχθές το βράδυ κάναμε προσπάθειες με τον συνήγορο της άλλης πλευράς να βρεθεί λύση: Οι μεν επέμεναν για τη συνεπιμέλεια, η μητέρα της Καρολάιν είπε ότι θέλει το παιδί στην Αλόννησο. Η απόφαση θα ληφθεί με μόνο γνώμονα το συμφέρον του παιδιού», τόνισε ο συνήγορος.