Βιασμός Πετράλωνα: Ο δράστης κοπάναγε το κεφάλι του στον τοίχο του με την προφυλάκιση

Τον ακινητοποίησαν οι άνδρες της αστυνομίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βιασμός Πετράλωνα: Ο δράστης κοπάναγε το κεφάλι του στον τοίχο του με την προφυλάκιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος άνδρας που βίασε την 50χρονη γυναίκα στα Πετράλωνα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, σάστισε μόλις άκουσε ποια είναι η ποινή που θα αντιμετωπίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος στον ανακριτή, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι άρπαξε την 50χρονη και ότι την έκλεισε στο σπίτι και τη βίαζε επί ώρες. Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος αιφνιδίασε τους αστυνομικούς καθώς άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο. Ανδρες της ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο σημείο μαζί με τους αστυνομικούς τον ακινητοποίησαν μέχρι να ηρεμήσει.

Όσον αφορά στον δεύτερο κατηγορούμενο που φέρεται ότι υπέθαλπε τον δράστη στη Ν. Φιλαδέλφεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Συγκλονίζει η γυναίκα που βρήκε πρώτη την άτυχη 50χρονη

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γυναίκα. Και συνέχεια: «Eπτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Σύμφωνα με την ίδια ο 35χρονος «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του», η οποία τυχαίνει να είναι επίσης καθαρίστρια.