Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Ηλιούπολης - Κι άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα

Ο 39χρονος... διαφήμιζε τη δουλειά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Ηλιούπολης - Κι άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία, που έρχονται για την υπόθεση της Ηλιούπολης, με τον 39χρονο όχι μόνο να βιάζει, να χτυπά, να απειλεί με όπλο και να εκδίδει τη 19χρονη, αλλά να... διαφημίζει κιόλας τη δουλειά του, σε ένα κύκλωμα όπου μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι αστυνομικοί.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο 39χρονος αστυνομικός ισχυρίζεται ότι η 19χρονη εκδιδόταν ή συμμετείχε στις ταινίες πορνό με τη θέλησή της, η κ. Λεγάκη τόνισε ότι «Ο λόγος του καθενός έχει να κάνει με τη θέση που βρίσκεται και πριν και μετά το αδίκημα.

Είναι ο λόγος ενός παιδιού που είναι στα όρια της ανηλικότητας, που έχει καταφύγει στην αγκαλιά μιας σερβιτόρας, που έχει καταφύγει στην αστυνομία, που έχει τα σημάδια πάνω στο σώμα του, απέναντι στο λόγο ενός αστυνομικού, που διαφημίζει τη δράση του μέσω των social media του και δεν έχει νιώσει καν την ανάγκη να έχει ένα ψευδώνυμο. Νιώθει τόσο σίγουρος ότι δεν κινδυνεύει που κυκλοφορούν διάφορα βίντεο στα οποία καμαρώνει για την ιδιότητά του. Μπορούμε λοιπόν να εκτιμήσουμε την αλήθεια ή το ψέμα».

Σχετικά με τις 3 ακόμα κοπέλες που φαίνεται πως είχαν πέσει επίσης θύματα του 39χρονου, η ίδια τόνισε ότι «Δεν ξέρω αν θα καταθέσουν και οι τρεις. Περιμένω ότι σήμερα θα υπάρξει μια ανακοίνωση από μία κοπέλα που έχει υποστεί τα ίδια πράγματα. Τις επόμενες ημέρες, θεωρώ ότι μια δεύτερη κοπέλα θα καταλήξει στο γραφείο του ανακριτή. Οι κοπέλες αυτές έχουν βιώσει τα ίδια με τη 19χρονη και χειρότερα, γιατί κάποιες από αυτές είχαν μείνει στα χέρια του πολύ περισσότερο χρόνο. Το δικό μας παιδί, με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας, κατάφερε να γλιτώσει. Υποβάλαμε αίτημα στην εισαγγελέα να ανακοινώσει το όνομα αυτού του ανθρώπου, ώστε να νιώσουν ασφάλεια και άλλα κορίτσια να έρθουν στη δικαιοσύνη».

Η κ. Λεγάκη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι στο κύκλωμα μαστροπείας συμμετείχαν ... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr