Προσοχή - Όσοι παραλαμβάνετε δέματα από ACS courier αυτό πρέπει να το γνωρίζετε!

Αρκετά χρήσιμο επί περίοδο κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσοχή - Όσοι παραλαμβάνετε δέματα από ACS courier αυτό πρέπει να το γνωρίζετε!

Η ACS courier βρίσκεται κοντά στον καταναλωτή και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Επί περίοδο κορωνοϊού δημιούργησε ένα νέο σύστημα παραλαβής δεμάτων το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα αφού ο ιός συνεχίζει να καλπάζει.

Ανακοίνωση ACS

Ανέπαφη παράδοση αποστολών μέσω κωδικού (PIN)

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η ACS προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα ανέπαφης παραλαβής των αποστολών τους, με τη χρήση μοναδικού κωδικού (PIN), χωρίς να απαιτείται η υπογραφή του παραλήπτη.

Το PIN θα γνωστοποιείται στον παραλήπτη με μήνυμα sms ή Viber που θα αποστέλλεται στο κινητό του για κάθε αποστολή και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά, για λόγους ασφάλειας.

Κατά τη διαδικασία παράδοσης, ο παραλήπτης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει χρήση αυτής της νέας δωρεάν υπηρεσίας, ενημερώνοντας τον διανομέα ότι διαθέτει PIN ανέπαφης παράδοσης. Η ίδια διαδικασία ισχύει και για την παραλαβή της αποστολής από τη reception του καταστήματος παράδοσης.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία θα διατεθεί σταδιακά εντός του Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα μέσω των μηνυμάτων ενημέρωσης παραληπτών (sms ή Viber), όπου θα αναφέρεται το PIN ανέπαφης παράδοσης.

H ACS, αξιολογώντας καθημερινά τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, ενεργεί με γνώμονα τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της, ενώ θέτει παράλληλα ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.

Με εκτίμηση

Εμπορική Διεύθυνση

ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Τα ACS προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς για είδη πρώτης ανάγκης

H ACS, αξιολογώντας την κρισιμότητα της κατάστασης και συνεπής στην άμεση ανταπόκριση σε κάθε έκτακτη ανάγκη και φυσική καταστροφή στη χώρα μας, σε συνεργασία με το Πανελλαδικό Δίκτυο Καταστημάτων της, από σήμερα Παρασκευή 6/8/21, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς σε όσους φορείς / ΜΚΟ / Δήμους συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας

 ACS πληγέντες φωτιές

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να παραδίδουν τα συγκεντρωμένα είδη πρώτης ανάγκης στα καταστήματα ACS σε κλειστές συσκευασίες, εντός χαρτοκιβωτίων, με ευδιάκριτη σήμανση "Προς πυρόπληκτους", και με πλήρη στοιχεία παραλήπτη (όνομα, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο) στο σημείο προορισμού. Διευκρινίζεται ότι όσον αφορά την αποστολή τροφίμων, επιτρέπεται η μεταφορά μόνο συσκευασμένων τροφών μακράς διαρκείας σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες (όχι γυάλινες).