Άγριο έγκλημα στις Σέρρες: 20χρονος μαχαίρωσε συνομήλικό του για τα μάτια μιας κοπέλας

Φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριο έγκλημα στις Σέρρες: 20χρονος μαχαίρωσε συνομήλικό του για τα μάτια μιας κοπέλας

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στον οικισμό της Άνω Καμήλας Σερρών. Συγκεκριμένα, ένας 20χρονος μαχαίρωσε στην καρδιά έναν συνομήλικό του λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα, μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό.

Αμέσως ο 21χρονος μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί τράπηκε σε φυγή. Οι φωνές που ακούστηκαν στην πλατεία κινητοποίησαν τον κόσμο ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του θανάσιμα τραυματισμένου 20χρονου να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος. Ο άτυχος νέος, που κατοικούσε σε διπλανό χωριό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η αστυνομία έσπευσε στο σημείο.

Τα δύο παιδιά που έγιναν μάρτυρες της δολοφονίας του φίλου του βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και δίνουν κατάθεση και φαίνεται πως το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία ενώ την ίδια στιγμή όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως για το στυγερό έγκλημα στην Λάρισα.

Άγριο έγκλημα στις Σέρρες 20χρονος μαχαίρωσε συνομήλικό του για τα μάτια μιας κοπέλας

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Όλα όσα αποκάλυψη η αδερφής της 47χρονης

Ένα στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, όταν ένας 49χρονος άντρας δολοφόνησε μια 47χρονη γυναίκα πισώπλατα και έπειτα επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Οι δύο τους γνωρίζονταν από μικρά παιδιά και τα μαγαζιά τους βρίσκονταν το ένα δίπλα στο άλλο. Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, δράστης και θύμα, είχαν διαφορές σε σχέση με τα μαγαζιά τους και ήταν η αιτία να σταματήσουν να μιλάνε από πέρσι.

«Είχανε διαφορές, και είχαν να μιλήσουν από πέρσι… Με κάτι που αφορούσε τα μαγαζιά τους, η ταβέρνα του δράστη είναι δίπλα στο κατάστημα της αδερφής μου και πήγε χθες και την πυροβόλησε πισώπλατα… Δεν είχαν δεσμό, όχι, είναι ψέματα αυτά, η αδερφή μου ήταν παντρεμένη» είπε με πόνο μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr η κ. Μαρία αδερφή του θύματος.

Ωστόσο, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο αδερφός του δράστη, υπογράμμισε πως ο αδερφός του δεν είχε μαζί της καμία οικονομική η άλλη διαφορά και αυτό που συνέβη το ξέρουν μόνο οι δύο τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr: «Ζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορώ. Δεν ήταν το μαγαζί, ήταν γνωστοί από μικρά παιδιά, τι είχαν μεταξύ τους κανείς δεν ξέρει…Δεν υπήρχαν οικονομικές διαφορές ούτε κάτι άλλο. Από μικρά παιδιά την ξέρουμε και την είχαμε εκεί… Το τι έγινε το ξέρουν οι δύο τους».

Έγκλημα στο Ρέθυμνο όλα όσα αποκάλυψη η αδερφή