Κηδεία Άκη Τσοχατζόπουλου: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» του

Μαυροφορεμένη η Κιάρα Μαρκέζη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κηδεία Άκη Τσοχατζόπουλου: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» του

Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή (27/8).

Φίλοι και συγγενείς έστειλαν τα στεφάνια τους ενώ το «παρών» έδωσε η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη μαζί με τη μητέρα της. Η Κιάρα Μαρκέζη, συντετριμμένη με τον θάνατο του παππού της, τον αποχαιρέτησε και μέσα από δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην κηδεία εμφανίστηκε και η Σάσα Σταμάτη.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Κηδεία Άκη Τσοχατζόπουλου οικογένεια

Άκης Τσοχατζόπουλος θάνατος

Κηδεία Άκη Τσοχατζόπουλου

Κηδεία Άκη Τσοχατζόπουλου Σάσα Σταμάτη

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου - Τι έλεγε για τη Βίκυ Σταμάτη

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (27/8), μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Πριν από τέσσερα χρόνια, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA.

Τότε, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε εξηγήσει πως η ζωή που έκανε δεν ήταν πολυτελής και πως όλα του τα βήματα τα άντεχε ο μισθός ενός υπουργού.

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, τονίζοντας πως είναι αθώα και πως δεν έχει καμία ανάμειξη με όσα της προσάπτουν.

«Ήταν μία ψεύτικη διαρκής επίθεση εναντίον μου. Σε όλα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά υπήρχε αυτό το πράγμα. Η δική μου ζωή είναι πολύ απλή και φυσιολογική. Και της οικογένειάς μου. Ουδέποτε είχαμε σπατάλες, ούτε πολυδάπανη ζωή, ούτε μέσα, ούτε σπίτια, ούτε τίποτα. Αυτά που είχα, ήταν αυτά που αγόρασα. Έμενα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά ήταν η νόμιμη αγορά, διαφανής και έγκυρη» είχε πει αρχικά.

Αναφερόμενος στον πολυτελή γάμο που έκανε στο Παρίσι με τη Βίκυ Σταμάτη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, είχε σχολιάσει: «Τον γάμο μου τον άντεχε ο μισθός ενός υπουργού. Πήγα τρεις ημέρες σε μία άλλη πόλη και παντρεύτηκα. Υπήρξε πολύς μύθος γύρω από όλα αυτά. Σπατάλες, δεξιώσεις κτλ. Ένα δείπνο ήταν, με 10-15 άτομα στο ξενοδοχείο. Όλα αυτά τότε συνέτειναν στη σκόπιμη λασπολογία». Αναφορικά με τη Βίκυ Σταμάτη, είχε σημειώσει: «Τη γυναίκα μου τη φυλάκισαν επειδή είναι η σύζυγός μου. Είναι παντελώς αθώα και πέρασε τρία ολόκληρα χρόνια στο ψυχιατρείο. Είχε δυσμενή μεταχείριση επειδή ήταν η γυναίκα μου».