Πάτρα: Εξιτήριο για τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστησε στα καρτ

Ζήτησε να φάει παστίτσιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάτρα: Εξιτήριο για τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστησε στα καρτ

Ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε στα καρτ στις 19 Σεπτεμβρίου και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο.

Αποχαιρετώντας μάλιστα τους γιατρούς, ο μικρός κατά την έξοδό του από το Νοσοκομείο ζήτησε -σύμφωνα με την ΕΡΤ- να φάει παστίτσιο! Οι γιατροί από την πλευρά τους, του έδωσαν έπαινο για την δύναμη και το θάρρος, που επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο μικρός βγήκε νικητής από τη «μάχη» και η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς και συγκίνησης για την οικογένεια και τους φίλους, για τον γιατρό της ΜΕΘ Ανδρέα Ηλιάδη και όλο το προσωπικό που τον περιέθαλψε. «Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλα. Με ρώτησε πώς έγινε και είμαι εδώ. Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα» είπε ο πατέρας του μικρού Φώτη στο TheBest.gr. «Πάντα τέτοιες μέρες είμαστε χαρούμενοι» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Ηλιάδης.

Όσον αφορά στα δώρα ο μικρός ζήτησε, όπως είπε ο πατέρας του, ένα πιστόλι. Είπε μάλιστα πως το παιδί έχει τους γιατρούς που τον φρόντισαν σαν δεύτερη οικογένεια.

Κώστας Φραγκολάς: Αποκάλυψε πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο ατύχημα με τον 6χρονο στην Πάτρα

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει το ατύχημα με θύμα ένα 6χρονο παιδάκι στην Πάτρα το οποίο για λίγες μέρες ήταν διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών μετά από το καρτ που έπεσε πάνω του.

Να τονίσουμε πως το παιδί καταπλακώθηκε από ένα όχημα, το οποίο εκτοξεύτηκε από την πίστα, χτύπησε στα κάγκελα και μετά σε μία κολώνα.

Αυτόπτης μάρτυρας στους αγώνες ήταν και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος εξήγησε το πρωί της Δευτέρας 20/9 στο Happy Day τι ακριβώς συνέβη.

«Είναι μια γιορτή της Πάτρας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είναι ένα event που πραγματοποιείται εδώ και 13 χρόνια. Τα μέτρα ασφαλείας λειτούργησαν, γιατί είδα ένα καρτ να μένει στον δρόμο. Είδα δύο καρτ να συγκρούονται το ένα με το άλλο, το ένα να φεύγει στα κιγκλιδώματα αλλά τα κιγκλιδώματα το κράτησαν μέσα στον δρόμο».