Τραγωδία στην Αργολίδα: «Δεν αντέχω άλλο» - Το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Ζήταγε συγγνώμη κι από τα παιδιά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγωδία στην Αργολίδα: «Δεν αντέχω άλλο» - Το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ (30/9) στην Αργολίδα με την δολοφονία μιας γυναίκας από τον ηλικιωμένο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ολα τα στοιχεία παραπέμπουν σε οικογενειακή τραγωδία. Ο 78χρονος σκότωσε την 75χρονη σύζυγό του, η οποία έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Αργά χθες το βράδυ ο 78χρονος επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα και ανέφερε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, βρήκαν νεκρό τον 78χρονο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού βρήκαν νεκρή και την 75χρονη σύζυγό του. Η γυναίκα ήταν τυλιγμένη σε χαλί και στον λαιμό της είχε θηλιά.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 78χρονος φέρεται να αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού. Στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα του δράστη και αυτόχειρα που έγραφε «υπαίτιος είμαι εγώ». Φέρεται επίσης να έγραφε ότι δεν αντέχει άλλο και να ζητά συγγνώμη από τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού καθώς η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και τα σπίτια είναι απομονωμένα, το μοναδικό στοιχείο που έχει η Αστυνομία είναι το σημείωμα που. άφησε ο 75χρονος άντρας όπου μεταξύ άλλων έγραφε πως η σύζυγός του τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ και δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση ενώ ταυτόχρονα ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά του.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων έμενε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Πορτοχελίου καθώς το σπίτι στον οικισμό της Βερβερούντας το είχε αγοράσει ως εξοχική κατοικία ενώ έμεναν στην Αθήνα.

Τραγωδία στην Αργολίδα

Οι δηλώσεις του Προέδρου του Πορτοχελίου Κωνσταντίνος Κόκκαλης

«Ήταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ο άντρας 78χρονών και η σύζυγος του 75ετών, η σύζυγός του έπασχε από αλτσχάιμερ. Τα τελευταία χρόνια ζούσανε σε μια τροχοβίλα στην περιοχή της Βερβερούντας που την είχαν ως εξοχικό καθώς δεν ήταν κάτοικοι της Ερμιονίδας αλλά είχαν έρθει από την Αθήνα όπου μένουν και τα παιδιά τους. Αυτοί εδώ έμεναν μόνοι του ςκαι ήταν ήσυχοι, δεν ενοχλούσαν κανέναν, συνταξιούχοι και οι δύο. Δεν τους ήξερα προσωπικά καθώς στην περιοχή μας τα σπίτια είναι απομονωμένα και μακριά το ένα από το άλλο, δεν είμαστε χωριό αλλά οικισμός. Το σπίτι του φανταστείτε είναι στα 3χλμ από το Πόρτοχέλι, άφησε και ένα σημείωμα που εξηγούσε τουςλόγους που έκανε αυτό που έκανε».