Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Εμφανίζεται για τέταρτη φορά - Ενδέχεται να καταθέσει και η κατηγορούμενη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το παρών για τέταρτη συνεχόμενη φορά έδωσε το πρωί της Πέμπτης (7/10) στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν ενάμιση χρόνο ενώ στο φως της δημοσιότητας βγήκε πριν μερικά 24ωρα και το πρόσωπα του άνδρα για τον οποίον έγιναν όλα.

Σήμερα, μάλιστα, πρόκειται να βρεθούν στο δικαστήριο συνάδελφοι και φίλοι της Ιωάννας, όπως και η ψυχολόγος της από το Θριάσιο και φυσικά η οικογένειά της που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της.

Αναμένουμε επίσης να δούμε αν η έδρα θα κάνει δεκτή την κλήτευση δύο ατόμων που έχουν ζητήσει οι δικηγόροι της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ένας 36χρονος που κάτι του είχε ζητήσει η κατηγορούμενη, αλλά και μια φίλη του 36χρονου.

Η άφιξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο

«Έσπασε» τη σιωπή του ο 40χρονος - «Με την Έφη είχαμε...»

Την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο έκανε το πρωί της Τρίτης (5/10) ο 40χρονος άνδρας που φέρεται να είναι το μήλον την έριδος ανάμεσα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την 36χρονη που της έκανε την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020.

Ο μάρτυρας έκανε λόγο για μία χαλαρή φιλική σχέση με την κατηγορούμενη: «Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτική, περιστασιακά. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα, από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά» ανέφερε ο 40χρονος, επιμένοντας ότι γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα.

Σε ό,τι αφορά την Ιωάννα, ο 40χρονος κατέθεσε: «Την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει διά ζώσης. Πριν από τέσσερα χρόνια τής είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς» ανέφερε, και συμπλήρωσε ότι αντάλλαξαν εντελώς τυπικά μηνύματα.