Το κλίμα στη οικογένεια της Δήμητρας Ιορδανίδου είναι αρκετά βαρύ καθώς η ίδια δεν τα κατάφερε και έφυγε από την ζωή νωρίτερα το πρωί όταν κατευθυνόμενη προς τη δουλειά της με το ποδήλατο της, παρασύρθηκε από φορτηγό στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, η 40χρονη γυναίκα η οποία έφυγε τόσο άδικα, είναι το δεύτερο από τα δύο παιδιά του Χρήστου και της Κικής Ιορδανίδου. Η οικογένεια χτυπήθηκε άσχημα από τον θάνατο τον Ιανουάριο του 2019, όταν απεβίωσε ο πρωτότοκος Γιώργος, χτυπημένος από αρρώστια.
Σύμφωνα με την Χρυσή Γκαλπίδου η οποία μίλησε στο protothmea.gr, η οικογένεια όλο αυτό το διάστημα έκανε προσπάθειες να σταθεί στα ποδιά της μετά τον θάνατο του Γιώργου. Τραγική λεπτομέρεια ότι και η μητέρα της Δήμητρας Ιορδανίδου, Κική, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
«Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί. Κανένας εδώ στην τοπική κοινότητά μας δεν μπορεί να το πιστέψει. Είμαι σοκαρισμένη, έχω χάσει τα λόγια μου.
Η οικογένεια είχε μόνο αυτά τα δύο παιδιά τον Γιώργο που ζούσε στην Αγγλία και ήταν συμμαθητής μου και αγαπημένος μου φίλος και την Δήμητρα που ήταν τρία χρόνια μικρότερη» αναφέρει η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κουφαλίων και προσθέτει:
«Η Δήμητρα ζούσε στην Θεσσαλονίκη εκεί ήταν η εργασία της και η ζωή της, όμως ερχόταν συχνά εδώ, όπου μένουν οι γονείς. Είναι τραγικό να συμβεί μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια να χάσεις και τα δυο σου παιδιά. Ο Γιώργος είχε αρρωστήσει βαριά με αποτέλεσμα να φύγει από την ζωή στην Αγγλία.
Ο πατέρας τους ήταν καθηγητής μου φιλόλογος και διευθυντής του Λυκείου μας. Μιλάμε για μια απίστευτα αγαπημένη σε όλους μας οικογένεια. Εξαιρετικοί άνθρωποι όλοι τους. Είχα περισσότερες σχέσεις με τον Γιώργο που ήταν σπουδαίος φίλος, αλλά και την Δήμητρα την βλέπαμε συνεχώς.
Η τοπική κοινότητα είναι συγκλονισμένη γιατί η οικογένεια έκανε προσπάθειες να συνέλθει κάπως από τον θάνατο του Γιώργο και να τι συνέβη στα καλά καθούμενα. Δεν υπάρχουν λόγια να τους πεις πραγματικά. Θερμά συλλυπητήρια είναι σοκαριστικό για όλους μας».
Το χρονικό του δυστυχήματος
Η 40χρονη ποδηλάτισσα παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατό της, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε μέρα.
Η άτυχη γυναίκα, αρχικά διασωληνώθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, ωστόσο είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της.


">
">
">
">
">
">
">