Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Μάχη για την ζωή του δίνει ο γιατρός

Μετά την επίθεση που δέχτηκε από την πρώην σύντροφό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Μάχη για την ζωή του δίνει ο γιατρός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γνωστός οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος, έπειτα από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε στο Χαλάνδρι από την εικαστικό, μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού, που έχουν αποκτήσει μαζί.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο γιατρός υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς», σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ώρα που ο 68χρονος οφθαλμίατρος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νέα στοιχεία που φθάνουν στις αστυνομικές αρχές, δείχνουν ότι τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι στην οδό Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι ήταν η δραματική κορύφωση ενός δικαστικού θρίλερ με πολλά θερμά επεισόδια.

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι μάχη για την ζωή του δίνει ο γιατρός

Παραμένει στο κρατητήριο η 49χρονη γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό

Κρατούμενη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής θα παραμείνει η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι, την ώρα που ο 68χρονος χειρούργος - οφθαλμίατρος και πατέρας του παιδιού της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας δεχτεί δύο σφαίρες στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Από την πρώτη στιγμή της προανακριτικής διαδικασίας, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με άτομο που δεν συνεργάζεται εύκολα μαζί τους και τις περισσότερες φορές τα όσα λέει είναι ακατάληπτα. Επί της ουσίας, σύμφωνα με πληροφορίες, επαναλαμβάνει τα όσα φώναξε και στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr!