Έγκλημα Ιωάννινα: Νεκρή 79χρονη - Την σκότωσε ο σύζυγός της

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα Ιωάννινα: Νεκρή 79χρονη - Την σκότωσε ο σύζυγός της

Το βράδυ της Κυριακής 21/02 σημειώθηκε άλλο ένα στυγερό έγκλημα στα Ιωάννινα με θύμα μια γυναίκα. Όλα ξεκίνησαν μετά από τον έντονο καυγά που είχε με τον σύντροφό της.

Όπως όλα δείχνουν ο 69χρονος Έλληνας φέρεται ότι χτύπησε την 79χρονη γυναίκα του με αποτέλεσμα τον θάνατό της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο άνδρας δεν έχει ομολογήσει την πράξη του. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής διερεύνησης προκύπτει ότι ο θάνατος οφείλεται στα χτυπήματα που είχε δεχθεί.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό σημειώθηκε άλλο ένα φρικιαστικό έγκλημα που σόκαρε την κοινή γνώμη καθώς εκτέλεσαν έναν 41χρονο στο Μοσχάτο μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Τραγωδία Κυψέλη: Σοκάρει η αντίδραση της μητέρας - «Ήμουν στον υπολογιστή όταν...»

Το πιο φρικτό έγκλημα των τελευταίων ημερών είναι χωρίς αμφιβολία αυτό της Κυψέλης, με έναν 7χρονο παιδί να σβήνει από τα χέρια του συντρόφου της μητέρας και να αγνοούνται στο εξής τα ίχνη του! Όσο για την μητέρα, δηλώνει πως βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του φόνου, χωρίς επίγνωση των γεγονότων.

Το έγκλημα συνέβη στο διαμέρισμα, που έμενε το ζευγάρι από την Πολωνία στην Κυψέλη. Σε ό,τι αφορά το παιδί, που σκοτώθηκε, αναφέρουν οι ίδιοι πως ήταν ατίθασο για να δικαιολογήσουν την τραγική τους πράξη. Μέσα σε όλη τη φρίκη του γεγονότος, αφού το παιδί βρήκε τέλος από μονωτική ταινία στο στόμα, έφτιαξαν ολόκληρο τάφο από τσιμέντο στην ταράτσα του 6ου ορόφου της πολυκατοικίας και τον τοποθέτησαν εκεί.

Κύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με την τραγική αυτή είδηση, τόσο στα κοινωνικά δίκτυα, όσο και στα κανάλια, με πολύ κόσμο να κατακεραυνώνει την οικογένεια! Μια από τις πιο συγκλονιστικές δηλώσεις ήταν αυτή του Νίκου Κοκλώνη, τον οποίο και παραδέχτηκε όλο το κοινό με όσα είπε (δείτε την δήλωση εδώ).

Τελευταία εξέλιξη αναφέρει πως η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς ο 33χρονος δράστης ομολόγησε για την πράξη του. Όσο για την μητέρα προβληματίζουν οι αντιδράσεις της...

«Ναι, εκεί ήμουν. Δεν είδα την μονωτική ταινία. Δεν θυμάμαι να βάζει μονωτική ταινία στο στόμα του. Ήμουν στον υπολογιστή και έπαιζα παιχνίδια. Απλώς κάποια στιγμή είδα το παιδί να πέφτει κάτω»