Άγιος Παΐσιος - Πατροκοσμάς: Οι προφητείες για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

Όσα είχαν πει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγιος Παΐσιος - Πατροκοσμάς: Οι προφητείες για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

Κάποια λόγια του Γέροντα Παΐσιου και του Άγιου Πατροκοσμά σχετικά με το τι θα γίνοταν στο μέλλον στα Βαλκάνια και την Ευρώπη γενικότερα, και όπως φαίνεται έκαναν προβλέψεις και για τον πόλεμο που συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία από τους Ρώσους.

«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω.»

«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.

Απόσπασμα από το βιβλίο: Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη και Επηυξημένη “Μαρτυρίες Προσκυνητών”

Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385

"Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία. Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων. Αυτός ο πόλεμος ετοιμάζεται εδώ και χρόνια. Ο Γ’ ΠΠ Θα ξεκινήσει από ένα πολύ μικρό κράτος" προφήτευσε ο Άγιος Πατροκοσμάς.

Η Γερμανία θα μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Αλβανίας, ενώ η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία η οποία είναι και η μόνη σύμμαχος της στην περιοχή. Η Γερμανία, θα παραδώσει τον Φεβρουάριο στην Ουκρανία, επίκεντρο της κρίσης μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας, “ένα νοσοκομείο εκστρατείας”, όπως ανακοίνωσε η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Κριστίνε Λάμπρεχτ σε συνέντευξή της στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας Die Welt.

Όσο εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια, όπως έλεγε ο Άγιος Παΐσιος, τα γεγονότα τρέχουν. Επίσης θα πρέπει να έχουμε το νου μας και στη Βουλγαρία, καθώς ήδη ακούγονται φωνές, πως αν ξεκινήσουν οι εχθροπραξίες οι Βούλγαροι θα κατέβουν προς τη Μακεδονία!

Σε κάθε περίπτωση οι Ρώσοι είναι έτοιμοι, για να κτυπήσουν ξαφνικά την Τουρκία! Όπως έχουμε γράψει και παλιότερα στην στρατιωτική άσκηση της Ρωσίας Καύκασος 2012, που είναι και η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, προσομοίωσαν την εισβολή στην Τουρκία, με 3.000 υπερσύγχρονα άρματα, μέσω της Γεωργίας!

Οι προφητείες του Άγιου Παΐσιου για τον πόλεμο

Αυτό θα γίνει όταν οι Τούρκοι κινηθούν αρχικά εναντίον της Ελλάδας, ενώ θα κλείσουν τα στενά για τους Ρώσους, επιτρέποντας να περάσουν απ’ αυτά αμερικανικά πλοία, και αεροσκάφη πάνω από τον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Τότε θα γίνουν και οι πρώτες αερομαχίες μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών πάνω από τη Μαύρη θάλασσα, όπως μας έχει ενημερώσει ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Οι Ρώσοι θα νικήσουν συντριπτικά και θα μπουν ως απελευθερωτές στην Ουκρανία.

Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία (στην Κωνσταντινούπολη), εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!! είπε μια Αγία ψυχή…

«Πρέπει να σιγήσουν τα όπλα» - Συγκλονίζει ο πάπας Φραγκίσκος

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο πλανήτης τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Έτσι, μετά από την σημερινή θεία λειτουργία στον Άγιο Πέτρο, ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας στους πιστούς, ζήτησε και πάλι τον άμεσο τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με καταπονεμένη καρδιά, επαναλαμβάνω: πρέπει να σιγήσουν τα όπλα. Βλέπω στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και πολλές σημαίες της Ουκρανίας. Δόξα σοι, Κύριε».

Όποιος κάνει πόλεμο ξεχνά την ανθρωπότητα, δεν είναι με τον κόσμο, δεν ενδιαφέρεται για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, αλλά βάζει σε πρώτη μοίρα το συμφέρον της εξουσίας. Παραδίδεται στη διαβολική και διεστραμμένη λογική των όπλων, η οποία απέχει, όσο τίποτε άλλο, από την βούληση του Θεού.

Ο πάπας ζήτησε από όλους τους καθολικούς πιστούς, να προσευχηθούν για την Ουκρανία στις 2 Μαρτίου, ημέρα που η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία επέλεξε για μια προσευχή υπέρ της ειρήνης».