Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Απορρίφθηκε το αίτημα για εξέταση DNA της τρίχας

Έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη 3/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Απορρίφθηκε το αίτημα για εξέταση DNA της τρίχας

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, που όπως υποστηρίζει βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά, ενώ βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση (δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο). Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» απορρίφθηκε η αίτηση εξέτασης DNA της τρίχας.

Ο δικηγόρος Θανάσης Ζιώγας μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και αποκάλυψε πως το αίτημα υποβλήθηκε, ωστόσο δεν έγινε δεκτό.

Απορρίφθηκε το αίτημα εξέτασης DNA της τρίχας

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής η συγκεκριμένη εξέταση υπάρχει πιθανότητα να δείξει μέχρι και έναν μήνα μετά αν υπήρξε χάπι βιασμού.

Τη στιγμή που τον γύρω του διαδικτύου έκανε η πληροφορία ότι δεν κατατέθηκε ποτέ αίτημα για εξέταση DNΑ στις τρίχες της κοπέλας που κατήγγειλε τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, ο δικηγόρος της ξεκαθάρισε την κατάσταση. «Έγινε αίτημα, αλλά απορρίφθηκε από το δικαστήριο», ανέφερε ο Θανάσης Ζιώγας.

Στα χέρια του εισαγγελέα ο φάκελος της

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και τώρα ο φάκελος θα περάσει στα χέρια εισαγγελέα, που θα υποβάλλει πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την έρευνά της για την υπόθεση βιασμού, μετά και την κατάθεση του καθηγητή τοξικολογίας του ΑΠΘ, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας και σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε διευκρινίσεις για το περιεχόμενο των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένες εξετάσεις, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, φέρεται πως έδειξαν αρνητικό δείγμα σε ναρκωτικές ουσίες που θα μπορούσαν να κάμψουν τις αντιστάσεις της 24χρονης, ενώ ελάχιστη ήταν η ποσότητα αλκοόλ που εντοπίστηκε στο δείγμα ούρων της Γεωργίας Μπίκα.