Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» - «Στις 8 Απριλίου που η 9χρονη μπήκε στο Νοσοκομείο είχε...»

Νέα στοιχεία στο φως

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» - «Στις 8 Απριλίου που η 9χρονη μπήκε στο Νοσοκομείο είχε...»

Έρχονται νέα στοιχεία από την επόμενη εβδομάδα στην υπόθεση – θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα μέσα σε 3 χρόνια, όπως προανήγγειλε ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και στο «ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS, στο MEGA, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαρτίου.

«Τα στοιχεία συλλέγονται με συγκριμένους ρυθμούς προκειμένου να συγκλίνουν σε ένα τελικό συμπέρασμα… και να δώσουν απάντηση στο εάν τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια», ανέφερε αρχικά ο Β. Λαμπρόπουλος για το πότε θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ειδικών εξετάσεων στην 9χρονη Τζωρτζίνα, στο παιδί της οικογένειας, που έφυγε τελευταίο-χρονικά- από τη ζωή.

Την ίδια ώρα, οι ελληνικές Αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία από τον απινιδωτή και τον βηματοδότη της Τζωρτζίνας, τα οποία θα συγκριθούν και με τις ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης.

Εξάλλου, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε εκ νέου στα συμβάντα της περιόδου Μαρτίου-Απριλίου 2021 με τις προστριβές του ζευγαριού, που έφτασαν στα πρόθυρα διαζυγίου και σχετίζονται χρονικά με τα σοβαρά επεισόδια ή τον θάνατο παιδιών.

Ειδικότερα, στις 8 Απριλίου, την ημέρα εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, ήταν...διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr