Δολοφονία στην Ανδραβίδα: «Είδαμε αίματα στο...» - Συγκλονίζει ο φίλος του 12χρονου που βρήκε νεκρή την οικογένειά του

Η ανατριχιαστική μαρτυρία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δολοφονία στην Ανδραβίδα: «Είδαμε αίματα στο...» - Συγκλονίζει ο φίλος του 12χρονου που βρήκε νεκρή την οικογένειά του

Δεν έχει προηγούμενο το μέγεθος της αγριότητας το οποίο αντίκρυσε ο 12χρονος που βρήκε την οικογένειά του νεκρή στη στυγερή τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα, ο δράστης της οποίας παραμένει ασύλληπτος. Ένα από τα πιο σοκαριστικά σημεία της τραγικής αυτής ιστορίας, είναι ότι ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε νεκρά τα θύματα, ήταν ο 12χρονος γιος (από τον πρώτο της γάμο) της Μαρίας Κλότσι.

Η μαρτυρία του φίλου, του παιδιού που ήταν μαζί του την ώρα της φρικτής ανακάλυψης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το παιδί προσπάθησε να σώσει το ένα από τα δύο αδερφάκια του, καθώς νόμισε μέσα στο σοκ του ότι είναι ακόμη ζωντανό.

Η μαρτυρία του φίλου του 12χρονου συγκλονίζει: «Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπει από το παράθυρο. Ξαφνικά μου λέει γρήγορα γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν.

Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr