Έξαλλος ο Κατερινόπουλος: «Εσύ κύριε μπαμπά πού είσαι;» - ''Αδειάζει'' ανεπανόρθωτα τον Μάνο

Τα καρφιά πέφτουν το ένα μετά το άλλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Κατερινόπουλος: «Εσύ κύριε μπαμπά πού είσαι;» - ''Αδειάζει'' ανεπανόρθωτα τον Μάνο

Με τις τελευταίες εξελίξεις που βγαίνουν στο φως αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας, ένα από τα πρόσωπα που επιδιώκουν να φιλοξενούν όλες οι εκπομπές είναι ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιας και έχει τεράστια εμπειρία στο χώρο και φυσικά έχει πέσει μέσα στις μέχρι τώρα προβλέψεις του.

Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της αστυνομίας βρέθηκε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα την Παρασκευή 1/4 και δε μπόρεσε να κρύψει για άλλη μια φορά την οργή του για το πρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη. Του επίρριψε φανερά τις ευθύνες για τις πράξεις της γυναίκας του μιλώντας με φανερά ειρωνικό ύφος.

Οι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου για τον Μάνο Δασκαλάκη

«Εσύ κύριε μπαμπά πού είσαι; Εγώ θα της έβγαζα τα μάτια…», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην αέρα της εκπομπής του Star.

Ανατριχιάζει ο Κατερινόπουλος - Το προφητικό βίντεο με την Τζωρτζίνα να κλείνει τη μύτη της αδερφής της

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος βρέθηκε να σχολιάζει στο δελτίο ειδήσεων του Star την Πέμπτη 31/3 τις εξελίξεις της υπόθεσης στην Πάτρα, καθώς μετά τη σύλληψη της μητέρας τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Ένα βίντεο με τα μικρά κορίτσια να παίζου πριν φύγουν στη ζωή είναι άκρως προφητικό σύμφωνα με τον εν αποστρατεία αξιωματικό.

Ο ίδιος πέραν της σοκαριστικής δήλωσης, πως η 9χρονη δεν πέθανε μόνο μια φορά εξηγεί πως δε είναι από παιχνίδι η κίνηση της μιας μικρής να κλείνει τη μύτη της άλλης. Το πιο πιθανό είναι να αφορά μιμητική συμπεριφορά του παιδιού, βασισμένη σε πράξη της μητέρας.

«Το πανάκι έκλεισε το στόμα και τα δαχτυλάκια τη μύτη, που δεν αφήνουν ίχνη», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.