Πάτρα: Η ανησυχία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη σύγκριση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Οι ερωτήσεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η ανησυχία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη σύγκριση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Μία νέα αποκάλυψη έκανε το βράδυ της Παρασκευής (15/4) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την υπόθεση της Πάτρας και για την ανησυχία της Ρούλας Πισπιρίγκου να μην γίνει σύγκριση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλάμη, όταν είχε αναφερθεί το όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μαζί με το δικό της στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, τον Φεβρουάριο του 2022, ενώ έχει ήδη αρχίσει να μιλάει για την υπόθεση το τάμπλετ της Τζωρτζίνας.

Τα σχόλια της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση των Γλυκών Νερών

  • Ρ.Π.: Κωνσταντίνε θύμισέ μου, σου είπα εγώ για τον Μπάμπη;
  • Κ.Φ.: Ναι, μου είπες.
  • Ρ.Π.: Πότε; Γραπτά; Δεν έχω τις συνομιλίες μας για αυτό σε ρωτώ. ότι να ναι λένε Αυτό με το δικαστικό λειτουργό με το τηλέφωνο στην Αθήνα ισχύει; Και γιατί τους είπε ότι και με την Καρολάιν έκαναν λάθη; Αφού τον Μπάμπη τον έπιασαν τελικά.
  • Κ.Φ.: Είναι αλήθεια ότι είπε ο δικαστικός λειτουργός. Μιλήσαμε μαζί του.
  • Ρ.Π.: Δεν τα έβαλα μαζί του. Απορία ήταν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης προέτρεψε την Πισπιρίγκου να διακόψει τις συνεδρίες ψυχολογικής παρακολούθησης

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στη Πάτρα δεν σταματούν να σοκάρουν. Νωρίτερα, στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, έγινε άλλη μία ακόμα αποκάλυψη για το ζέυγος Δασκαλάκη.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης είχε αντιληφθεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά και πρότεινε μόνο στην Ρούλα Πισπιρίγκου να επισκεφτεί ψυχίατρο του νοσοκομείου. Ωστόσο στο πρώτο ραντεβού πήγε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Το ζευγάρι παρακολούθησε μόνο μία συνεδρία και στην συνέχεια επισκέφτηκαν τον κ. Ηλιάδη και του είπαν να ασχοληθεί αυστηρά με το ιατρικό κομμάτι της υπόθεσης και τίποτα παραπάνω... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr