Ντραμερ Πυξ Λαξ: Έφτασε η ώρα που βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για ασέλγεια σε ανήλικη

Την Τρίτη 17 Μαΐου θα απολογηθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντραμερ Πυξ Λαξ: Έφτασε η ώρα που βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για ασέλγεια σε ανήλικη

Και ενώ οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση δυστυχώς δεν φαίνεται να έρχονται στο τέλος τους για τον ίδιο, την Τρίτη 17 Μαΐου θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ώστε να απολογηθεί για όσα τον κατηγορεί μια 16χρονη σήμερα κοπέλα που υποστηρίξει ότι κακοποιήθηκε σε αρκετά μικρότερη ηλικία από τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ.

Μιλώντας στο Live News το απόγευμα της Πέμπτης 12/5, ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου, δικηγόρος θυμάτων, σημείωσε πως φτάνει η ώρα της «διπλής κρίσης» για τον 69χρονο πλέον.

Εδώ η ώρα τις κρίσης είναι διπλή για τον 69χρονο

Πάνω από 5 ενήλικες σήμερα κοπέλες τον έχουν καταγγέλλει νωρίtερα αυτή τη χρονιά, καθώς όπως υποστηρίζουν όταν βρίσκονταν στην πιο τρυφερή τους ηλικία, τις εκμεταλλεύτηκε με αδιανόητες σεξουαλικές πράξεις που δε χωράει ο ανθρώπινος νους.

«Φτάνει η ώρα οι ψευδεπίγραφες επικλήσεις γεγονότων και ιδιοτήτων να απογυμνωθούν πραγματικά. Εδώ η ώρα τις κρίσης είναι διπλή. Την Τρίτη δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την πρώτη ανήλικη, που ήταν η αφορμή να ανοίξουν τα στόματα, και την επόμενη μέρα απολογείται για δύο ομάδες κακουργηματικών πράξεων που τελούσε με θύματα 5 – 13 ετών. Και είναι μόνο η αρχή».

«Υπάρχει ένας κοινός τρόπος με τον οποίο μεταχειριζόταν τα θύματα»

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του πρώην ντράμερ του συγκροτήματος των Πυξ Λαξ που όπως φέρεται να ασέλγησε σε μικρό κορίτσι. Για σεξουαλική κακοποίηση από ακόμα πέντε γυναίκες, κατηγορείται εξίσου.

Ο δικηγόρος των καταγγελλουσών, Παναγιώτης Παπαϊωάννου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί της Κυριακή; 20/2 για τις νέες καταγγελίες και μηνύσεις σε βάρος του ντράμερ.

«Υπάρχει ένας κοινός τρόπος με τον οποίο μεταχειριζόταν τα θύματα ο ντράμερ. Οι ιστορίες δεν έιναι κοινές αλλά υπάρχουν κοινά σημεία. Οι καταγγέλλουσες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Θα γίνει ταχύτατη διενέργεια της προανάκρισης. Στο γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος ο ντράμερ, υπάρχουν κενά στην δικαιοσύνη τα οποία επιτρέπουν στον κατηγορούμενο κυκλοφορεί ελεύθερος. Δεν πρέπει να λειτουργούμε γραφειοκρατικά σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί αποθαρρύνονται τα θύματα, και ειδικά τα ανήλικα θύματα», ανέφερε αρχικά ο κ. Παπαϊωάννου.

«Το ζητούμενο είναι ότι όσοι έχουν ανακαλέσει αξιόποινα γεγονότα να βγουν να μιλήσουν, για να επισπευθούν οι δικαστικές διαδικασίες», πρόσθεσε.