Σοκ στα διεθνή μέσα - Βρέθηκε νεκρή , γνωστή γαλαζοαίματη στο σπίτι της στην Ισπανία

Ποια είναι η πριγκίπισσα που απασχόλησε και στο παρελθόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκ στα διεθνή μέσα - Βρέθηκε νεκρή , γνωστή γαλαζοαίματη στο σπίτι της στην Ισπανία

Σύμφωνα με την γαλλική Le Parisien και τη Sky News, νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα την Κυριακή 29/5 από την αστυνομία στο ισπανικό θέρετρο Μαρμπέλα.

Πρόκειται για το πτώμα μιας γνωστής γαλαζοαίματης που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με τα οικογενειακά της. Μετά τον θάνατο του Ray Liotta που σκόρπισε τη θλίψη, αυτό το νέο δυστύχημα έρχεται να ταράξει και πάλι τη διεθνή γνώμη.

Ποια είναι η πριγκίπισσα που βρέθηκε νεκρή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης πρόκειται για την Κάσια Γκαλιάνο, πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ. Η Γκαλιάνο ήταν η τρίτη σύζυγος του 73χρονου Αμπελαζίζ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, του θείου του Εμίρη του Κατάρ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και απέκτησαν τρεις κόρες, αλλά μετά τον χωρισμό τους και για μία δεκαετία έδωσαν μάχη για την κηδεμονία τους με τη μητέρα να καταγγέλλει τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση του μεγαλύτερου παιδιού τους.

Εκείνος είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς και είχε τελικά αναλάβει την κηδεμονία. Σήμερα μένει με τις κόρες του στο Παρίσι. Κατέφυγε εκεί από το 1992 ύστερα από κατηγορίες σε βάρος του για σχέδιο πραξικοπήματος.

Υπάρχουν αναφορές πως η Γκαλιάνο που είχε γεννηθεί στο Λος Άντζελες και είχε καταγωγή από την Πολωνία, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με το ποτό αλλά και να είχε κατάθλιψη.

Η νεκροψία - νεκροτομή δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως αιτία θανάτου είναι η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Στη σορό της δεν εντοπίστηκαν σημάδια σωματικής βίας, όπως μεταφέρουν πάντα οι ίδιες πηγές.

Η πρωην πριγκίπισσα του Καταρ

Η θλιβερή ιστορία της

Η Κάσια Γκαλιάνο ήταν μόλις 19 χρονών όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Αμπντελαζίζ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι, θείο του σημερινού εμίρη του Κατάρ με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2004.

Η 45χρονη πρώην πριγκίπισσα, που βρέθηκε νεκρή το Σάββατο πιθανόν από υπερβολική δόση ναρκωτικών, έζησε μέσα στη χλιδή, όμως για πάνω από 15 χρόνια έδινε δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των τριών κοριτσιών τους. Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Γεννημένη στην Κρακοβία μετακόμισε όταν ήταν ακόμα παιδί στις ΗΠΑ, όπου και σπούδασε στο κρατικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Ένα ταξίδι στο Παρίσι ήταν αρκετό να της αλλάξει τη ζωή, αφού εκεί γνώρισε τον Αμπντελαζίζ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι και άρχισε να ζει το δικό της παραμύθι. Μια ζωή γεμάτη πλούτη, πάρτι και επαφές με διασημότητες, που όμως έμελλε να μην έχει καλό τέλος.


Το χλιδάτο lifestyle και η καλή ζωή για την Γκαλιάνο έδωσαν τη θέση τους τα τελευταία χρόνια στις δικαστικές αίθουσες. Η 45χρονη διεκδικούσε την επιμέλεια των παιδιών της από τον 73χρονο σήμερα δισεκατομμυριούχο και τον κατηγορούσε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη μία από τις τρεις κόρες τους, κάτι που ο ίδιος αρνιόταν. Ο Αλ Θάνι την κατηγορούσε ότι ήταν αλκοολική με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Le Parisien, που επικαλείται η Daily Mail, η Γκαλιάνο φέρεται να είχε περάσει αρκετούς μήνες σε νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό και αυτό οδήγησε στις 19 Μαΐου το δικαστήριο στο Παρίσι να αναβάλει την εκδίκαση της επιμέλειας και να ζητήσει εκ νέου ψυχιατρική αξιολόγηση.

Σε συνέντευξή της στο Women’s World είχε πει: «Δύο από τις κόρες μου είναι δίδυμες. Ήθελαν να ζήσουν μαζί μου και γι’ αυτό της τιμώρησε κόβοντας κάθε επικοινωνία μαζί τους. Αυτό είναι πολύ λυπηρό, τα παιδιά χρειάζονται και τους δύο γονείς. Τη μικρότερη δεν την αφήνουν να μου μιλάει και αυτό με πληγώνει πολύ καθώς φαίνεται να την εκβιάζουν και να τη χειραγωγούν με όλα τις χλιδές που της προσφέρουν. Νιώθω λες και λείπει ένα κομμάτι μου».