Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: «Σίγουρα οι φίλοι γνωρίζουν» - Ο δικηγόρος της οικογένειας αποκαλύπτει

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: «Σίγουρα οι φίλοι γνωρίζουν» - Ο δικηγόρος της οικογένειας αποκαλύπτει

Η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί συγκλόνισε το πανελλήνιο το πρώτο διάστημα κατά την αναζήτηση της νεαρής κοπέλας, καθώς οι μαρτυρίες ανέφεραν πως την έβλεπαν συνεχώς σε διαφορετικά μέρη και όσα ακουγόντουσαν ήταν πολύ τρομακτικά, χωρίς όμως, να προκύπτει ο εντοπισμός της ή κάποιο στοιχείο για την κατάστασή της.

Η εξαφάνιση ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, καθώς νέα στοιχεία εμφανίστηκαν ύστερα από αναζητήσεις και συζητήσεις των δικηγόρων και της αστυνομίας με το φιλικό περιβάλλον της 19χρονης και ο Αναστάσιος Ντούγκας, που εκπροσωπεί την οικογένειά της, μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, την Παρασκευή 3/6, γι' αυτά.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας της 19χρονης Άρτεμις που εξαφανίστηκε από το Κορωπί

«Μία πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. ο πόνος που έχει η οικογένεια είναι πάρα πού μεγάλος. Ξυπνάνε κάθε μέρα και ευελπιστούν ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα είναι το παιδί τους και θα μάθουν τι ακριβώς έχει γίνει με το παιδί τους», είπε αρχικά ο δικηγόρος, εξηγώντας την κατάσταση της οικογένειας.

Και συμπλήρωσε: «Σίγουρα, οι φίλοι και οι φίλες γνωρίζουν. Αυτό είναι ξεκάθαρο και προκύπτει ξεκάθαρα από όλα τα νέα στοιχεία μας που έχουμε αναφέρει στη νέα αναφορά που έχουμε καταθέσει. δεν μπορεί μία φίλη σου, που κάνεις κολλητή παρέα, περνάς όλη την ημέρα μαζί, κάθε μέρα μαζί, να μη γνωρίζει τι σκέφτεσαι».

«Η Άρτεμις μίλαγε με τις φίλες, δεν ήταν ένα παιδί κλειστό, στους ανθρώπους τους κολλητούς της, μίλαγε», κατέληξε έπειτα.

«Την είδα στην ερημιά και...»

Έντονη ανησυχία προκάλεσαν τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" για τα ηλεκτρονικά ίχνη της αγνοούμενης στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" απευθύνθηκε σε Εγκληματολόγο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστή ψηφιακών πειστηρίων, προκειμένου να εντοπίσει το ακριβές στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Άρτεμης Βασίλη.

Ο Βασίλης Γεωργόπουλος, είπε:

"Η οικογένεια μετά από δική σας πρωτοβουλία με εξουσιοδότησε να ερευνήσω τις δυο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα τάμπλετ που χρησιμοποιούσε η Άρτεμις, με σκοπό να εντοπιστούν τα τελευταία ηλεκτρονικά της ίχνη. Η κοπέλα είχε συνδέσει το κινητό με το gmail της. Στην έρευνά μου διαπίστωσα ότι.... Διαβάστε την συνέχεια στο AthensMagazine.gr....