Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Με λυγμούς κατέθεσε ο 39χρονος για τον βιασμό 12χρονης αθλήτριας - «Βία στον έρωτα δεν υπάρχει»

«Βία στον έρωτα δεν υπάρχει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Με λυγμούς κατέθεσε ο 39χρονος για τον βιασμό 12χρονης αθλήτριας - «Βία στον έρωτα δεν υπάρχει»

Με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια, ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης αθλήτριας, πνιγόταν στα λόγια του απευθυνόμενος στην έδρα κατά την απολογία του. Ενώ, σύμφωνα με την κατάθεση της «κολλητής» της Αμαλίας, δεν υπήρξε βιασμός, ενώ «έδωσε» και τους γονείς της κοπέλας, λέγοντας ότι γνώριζαν για τις «σχέσεις» που είχαν αναπτύξει η κόρη του κι ο προπονητής, τονίζοντας μάλιστα πως «τα ίδια έκαναν και στον επόμενο προπονητή».

Αναφέρθηκε στο #metoo του οποίου δήλωσε υπέρμαχος, δεν παραδέχθηκε ούτε μία στιγμή την κατηγορία του βιασμού, μίλησε απαξιωτικά για όσους χτυπούν ή βιάζουν γυναίκες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πίνω ούτε καφέ στη φυλακή της Τρίπολης με όποιον έχει χτυπήσει τη γυναίκα του» και τόνισε, όπως και οι μάρτυρες υπεράσπισης, ότι οι γονείς της Αμαλίας ενθάρρυναν τον «έρωτά» τους.

Παράλληλα, μίλησε για τον «έρωτα της ζωής μου», πρόσθεσε πως η Αμαλία «ήταν το καλύτερό μου» και «η τιμωρία του εαυτού μου ήταν όχι σεξουαλικές επαφές χωρίς γάμο». Ο κατηγορούμενος είπε ότι οι γονείς της παρότρυναν τον έρωτά της κι ότι η Αμαλία στα 11 της χρόνια, του έκανε σκηνές ζηλοτυπίας, επειδή σε ένα ταξίδι με την ομάδα, μιλούσε με την ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου!

«Δικαίως βρίσκομαι εδώ. Για κάθε πράξη για κάθε κύτταρο του εγκεφάλου μου έχω καταδικάσει τον εαυτό μου. Συναισθηματικά όμως δεν πρόκειται να μετανιώσω ποτέ, γιατί ήταν πραγματική ειλικρινή αγάπη και αυτή δεν λαθαίνει» είπε ο 39χρονος αρνούμενος κατηγορηματικά ότι βίασε την αθλήτρια.

«Βία στον έρωτα δεν υπάρχει…» επανέλαβε πολλές φορές αναφερόμενος στην σχέση του με την ανήλικη σαν κάτι φυσιολογικό.

«Η αγάπη και η αλήθεια έχουν ένα κοινό παρανομαστή. Την υπομονή. Θα ήθελα λίγο να ξεκινήσω από την κατηγορία του βιασμού. Είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει, σε καμία λέξη όπως και να το αντιλαμβάνεται ο οποιοδήποτε» είπε ξεκινώντας την απολογία του και συνέχισε «Βία στον έρωτα δεν υπάρχει.

Όπως δεν υπάρχει γλυκό χωρίς ζάχαρη, μέρα χωρίς ήλιο. Η ομορφιά τη ζωής είναι στον έρωτα και αλλιώς η ζωή είναι ανούσια και πληκτική. Σαν χαρακτήρας όταν αισθάνομαι ερωτευμένος δένομαι συναισθηματικά». «Είμαι απόλυτος στη βία. Ποτέ βία. Είμαι υπέρ των κινημάτων. Αγαπάω το #metoo και στις φυλακές της Τρίπολης δεν μπορώ να κάνω παρέα με κανέναν ούτε για καφέ που έχει χτυπήσει τη γυναίκα του» τόνισε.

Κλαίγοντας περιέγραψε τη σχέση του με το ανήλικο κορίτσι και τον μεγάλο έρωτα που βίωνε, όπως είπε, ενώ ο ίδιος ήταν....διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr