Πάτρα: Ήταν νεκρή 20 λεπτά πριν την βρουν - Αποκάλυψη σοκ για τον θάνατο της Μαλένας

Τι καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ήταν νεκρή 20 λεπτά πριν την βρουν - Αποκάλυψη σοκ για τον θάνατο της Μαλένας

Η τραγωδία στην Πάτρα δεν έχει τέλος, αφού, μετά την ανακοίνωση της ιατροδικαστού Τσιόλα, νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαλένας ήρθαν στο φως. Το απόγευμα της Παρασκευής 8/7, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος εξήγησε τι πραγματικά έχει συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως η αδικοχαμένη ήταν ήδη νεκρή για 20 λεπτά πριν φτάσουν οι γιατροί της ΜΕΘ. Το γεγονός αυτό συμπεριλαμβάνεται στην κατάθεση του ίδιου του γιατρού που βρήκε την κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ ο ίδιος εξήγησε πως έπειτα ακολούθησαν και 10 λεπτά για την μεταφορά της σε άλλο νοσοκομείο.

Η αποκάλυψη για τον θάνατο της Μαλένας και η κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παρόλα αυτά, τα λόγια της 33χρονης κατηγορούμενης στη δική της κατάθεση είναι διαφορετικά: «Η γιατρός κοιτούσε την Μαλένα με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να την πιάσω από το μπράτσο και να της πω: «Τι θα κάνεις; Θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις;».

«Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν τη ΜΕΘ του Αγλαΐα να πάρουν οδηγίες για ένεση ενδοκάρδιας αδρεναλίνης και ατροπίνης, με ρωτούσαν τα κιλά της και έφερναν το ένα οξύμετρό πίσω από το άλλο, γιατί δε λειτουργούσαν. Μετά από 10 λεπτά έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ», κατέληξε.

Επίδειξη μόδας στο προαύλιο του Κορυδαλλού - Η κατηγορούμενη την παρακολούθησε από...

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, έπειτα από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία φέρνει νέα τροπή στα πράγματα σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου, εκείνη, όπως παρουσίασε ρεπορτάζ του Πρωινού, παρακολούθησε επίδειξη μόδας από το κελί της.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη το απόγευμα 6/7 για λίγες ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού, έγινε επίδειξη μόδας στον προαύλιο χώρο, κάτω ακριβώς από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι κρατούμενες πήραν για λίγο μοντέλα και παρουσίασαν ρούχα της σχεδιάστριας Γεωργίας Χιόνη, ενώ κρέμασαν κι ένα πανό «Η ομορφιά και η θηλυκότητα δεν φυλακίζεται».

Στην ΑΝΤ1 Πρωινό, προβλήθηκαν πλάνα από την επίδειξη, ενώ αποκάλυψαν πως η33χρονη κατηγορουμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας παρακολούθησε την επίδειξη μόδας από το κελί της, και στο σημείο βρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.