Ρουβίκωνας: Επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την αποφυλάκισή του

''Είναι ανεπιθύμητος...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ρουβίκωνας: Επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την αποφυλάκισή του

Η χθεσινή 14/7 αποφυλάκιση με όρους του Δημήτρη Λιγνάδη, παρά την καταδίκη του σε 12 χρόνια για τους δύο από τους τέσσερις βιασμούς που κατηγορείτο, όπως ήταν εύλογο προκάλεσε την αντίδραση τόσο της κοινής γνώμης, όσο και πολλών διασήμων και ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου. Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας ωστόσο, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και χθες το βράδυ ''επισκέφτηκαν'' το σπίτι του στον Άγιο Παύλο με σκοπό να δώσουν το μήνυμά τους.

Υπενθυμίζεται πως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο σκηνοθέτης άσκησε Έφεση που θα εκδικαστεί το προσεχές διάστημα,επομένως έως τότε αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους υπό την προυπόθεση ότι θα κατέβαλε και το ποσό των 30.000. Παρά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου του γνωστού θεατράνθρωπου ότι θα δυσκολευτεί να τα βρει, εν τέλει το ποσό συγκεντρώθηκε και ο ίδιος τον συνόδευσε έξω από το κελί.

Η στιγμή που ο Ρουβίκωνας επιτίθεται στο σπίτι του Λιγνάδη

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media διακρίνεται κόσμος έξω από το σπίτι του σκηνοθέτη να γράφει με σπρέι συνθήματα. «Εμείς θα του επιβάλουμε κατ’ οίκον περιορισμό, είναι ανεπιθύμητος. Αν θέλει να μείνει κάπου, να τον πάρει ο Κούγιας στο σπίτι του», ακούγεται στο βίντεο.

''Η δικαιοσύνη κοιμάται στο μαξιλάρι κάθε διεστραμμένου'': Ξέσπασε ο Μπουρδούμης για την έκβαση της Δίκης Λιγνάδη

Όπως είπαμε και παραπάνω η εξέλιξη της αποφυλάκισής του, όπως ήταν φυσικό σήκωσε αντιδράσεις τόσο στον απλό, όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως του Αλέξανδρου Μπουρδούμη που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την έκβαση της Δίκης με μερικά stories στο instagram.

O Mπουρδούμης εκτός των άλλων είναι και σύζυγος της ηθοποιού Λένας Δροσάκη που είναι μία από τις τρεις καταγγέλουσες στη Δίκη του Φιλιππίδη, ο οποίος αθωώθηκε. Μάλιστα σε μία από τις τελευταίες επισκέψεις στα δικαστήρια η ηθοποιός έσπρωξε την Ελπίδα Νίνου, σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση για λίγη ώρα.

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη με τη λεζάντα Παιδαριστεία

Μπουρδούμης για Λιγνάδη

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη για τη λέξη ελεύθερος

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη με μια φράση του Πλάτωνα

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη με αιχμές

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη με αιχμές για τη Δικαιοσύνη