Σοκ στην Κρήτη - Βρέθηκε νεκρός τουρίστας πάνω σε ξαπλώστρα

Αναμένεται η νεκροψία για τα αίτια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκ στην Κρήτη - Βρέθηκε νεκρός τουρίστας πάνω σε ξαπλώστρα

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές στην Κρήτη για έναν 54χρονο τουρίστα από την Μεγάλη Βρετανία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost.gr, βρέθηκε νεκρός πάνω σε ξαπλώστρα παραλίας στη Σταλίδα, μετά από ώρες ακινησίας. Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την παραλία υποπτεύθηκαν ότι δεν πάει καλά και έτσι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Είναι ο δεύτερος θάνατος που πληροφορούμαστε σε ελληνικό νησί το τελευταίο διήμερο, καθώς υπενθυμίζουμε ότι χθες 15/6 το Λιμενικό Σώμα βρήκε τη σορό του 25χρονου κολυμβητή που αγνοείτο και αναζητείτο από τις 10/7 στη Λευκάδα.

Όλες οι πληροφορίες γύρω από το θάνατο του 54χρονου σε παραλία στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο βρετανός τουρίστας ηλικίας 54 ετών απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ ήταν ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα σε οργανωμένη παραλία στην περιοχή της Σταλίδας. Επί ώρες ο 54χρονος τουρίστας έμενε ακίνητος πάνω στην ξαπλώστρα, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των ανθρώπων που διαχειρίζονται την παραλία οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες προέβησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (καρπα) στον άτυχο 54χρονο όμως δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Ο βρετανός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η νεκροψία/ νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο 54χρονο.