Πάτρα: «Σε πολλά καρδιακά επεισόδια ήταν...» - Η Πισπιρίγκου "στήνει" στον τοίχο για τα καλά τον Δασκαλάκη

Όσα μετέφερε ο δικηγόρος της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Σε πολλά καρδιακά επεισόδια ήταν...» - Η Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά από ένα διάστημα που ήταν σχεδόν άφαντος και δεν απασχολούσε τα ΜΜΕ, προκειμένου να συλλέξει τις πληροφορίες του και να βάλει σε μία τάξη τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο φως της δημοσιότητας, πλέον εμφανίζεται πιο έτοιμος από ποτέ να πάρει στα χέρια του την κατάσταση και να προχωρήσει σε νέες κινήσεις.

Έτοιμος λοιπόν να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας εμφανίζεται, προκαλώντας την οργή της.

Όσα ανέφεραν οι δικηγόρου του Μάνου και της Ρούλας

«Το πράξαμε και για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του ίδιου κοριτσιού σε βάρος της μητέρας του ενώ το ίδιο θα κάνουμε και στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας αν ασκηθούν διώξεις και για τους ενώ λόγω θανάτους» είπε χαρακτηριστικά για τις κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη ο δικηγόρος του, Δημήτρης Καράμπελας.

Τα σχέδια αυτά του Μάνου Δασκαλάκη προκάλεσαν την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου την οποία μετέφερε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Η εντολέας μου αισθάνεται έκπληξη για την πρόθεση αυτή για τον πρόσθετο λόγο πως σε πολλά από τα προηγούμενα καρδιακά επεισόδια του παιδιού στην Πάτρα ήταν παρών (σ.σ. ο Μάνος Δασκαλάκης) και τα είδε με τα μάτια του και υπάρχει απορία πώς θα υπάρξει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας. Ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν έχει γίνει ποτέ καμία εγκληματική ενέργεια εναντίον των παιδιών του» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

«Το βλέμμα της Ρούλας στις φωτογραφίες προδίδει ανησυχία»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/7) στην 18η ανακρίτρια καθώς της ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη για απόπειρα αυτοκτονίας την 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ωστόσο, η 33χρονη πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα (21/7). Από την άλλη, οι χρήστες των Twitter ξέσπασαν φανερά μετά από τις φωτογραφίες της όπου οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μεταξύ άλλων, ο Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» όπου δεν δίστασε να σχολιάσει το βλέμμα της 33χρονης καθώς χαρακτηρίστηκε "κενό". Συγκεκριμένα, ο συνήγορος υπεράσπισης πως εκείνος στο βλέμμα της διακρίνει ανησυχία και φόβο και καμία αδιαφορία.