Έκτακτη ανακοίνωση από την ΔΕΗ - Ποιες περιοχές θα έχουν διακοπή ρεύματος

Σήμερα 23/7

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκτακτη ανακοίνωση από την ΔΕΗ - Ποιες περιοχές θα έχουν διακοπή ρεύματος

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου 23/7 τις περιοχές στην Αττική με προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για σήμερα, ενώ σε παρόμοια ανακοίνωση προχώρησε νωρίτερα και η ΕΥΔΑΠ.

Συνολικά 2 περιοχές που θα επηρεαστούν, ενώ γνωστοποίησε και τις ώρες αλλά και τις οδούς όπου θα σημειωθούν οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος σε Άλιμο και Σαλαμίνα.

Αναλυτικά οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα 23/7 για μερικές ώρες

Αναλυτικά οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα 23/7 για μερικές ώρες

Power Pass: Αναρτήθηκαν τα ποσά των δικαιούχων

«Φωτιά» έχουν πάρει τα πληκτρολόγια από το πρωί καθώς οι δικαιούχοι του επιδόματος ρεύματος μπαίνουν στο https://vouchers.gov.gr/powerpass για να δουν τα χρήματα που θα πιστωθούν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από αύριο.

Ο προγραμματισμός του υπουργείου Οικονομικών αναφέρει ότι η πληρωμή για το Power Pass -επίδομα ρεύματος- θα γίνει από αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου. Παράλληλα, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022 μέσω του οποίου οι δικαιούχοι λαμβάνουν voucher ύψους 150 ευρώ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σταδιακά. Πρώτα θα αρχίσουν οι πληρωμές σε όσους μετά τον έλεγχο των αιτήσεων τους δεν βρέθηκε κανένα πρόβλημα. Θα ακολουθήσουν αυτοί στους οποίους χρειάστηκε διασταύρωση στοιχείων ή εισοδημάτων.

Υπολογίζεται ότι περίπου 3 εκατομμύρια νοικοκυριά υπέβαλαν αιτήσεις σε σύνολο 4 εκατομμυρίων. Μετά την πρώτη διαλογή, κατά την οποία βγήκαν εκτός όσοι δεν... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

TAGS