Τραγωδία Σπάτα: Συνελήφθησαν τρεις άνθρωποι μετά το διαμελισμό του νεαρού από το ελικόπτερο

Πρόκειται για τον πιλότο και δύο τεχνικούς εδάφους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τραγωδία Σπάτα: Συνελήφθησαν τρεις άνθρωποι μετά το διαμελισμό του νεαρού από το ελικόπτερο

Σοκ προκάλεσε η χθεσινή 25/7 είδηση πως ένας νεαρός αγγλικής καταγωγής έχασε τη ζωή του από διαμελισμό, που οφείλεται στον έλικα ελικοπτέρου. Σήμερα οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και πρόκειται για τον πιλότο του ελικοπτέρου αλλά και δύο τεχνικούς εδάφους της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νεαρός μαζί με άλλους τρεις φίλους του από τη Βρετανία είχαν μισθώσει ελικόπτερο, για να μετακινούνται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Αιγαίο. Το ελικόπτερο ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα. Όταν το ελικόπτερο προσγειώθηκε, ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πλησίασε τον έλικα του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα να διαμελισθεί.

Οι λεπτομέρειες γύρω από τη σύλληψη των τριών ατόμων

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πιλότου του ελικοπτέρου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας, ενώ συνελήφθησαν και δύο τεχνικοί εδάφους της εταιρείας του ελικοπτέρου που είχε μισθώσει η οικογένεια του νεαρού θύματος.