Εφετείο: «Μέρος των χρημάτων που βρέθηκαν προέρχεται από...» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του παίκτη ριάλιτι

Η απάντηση για το 1,5 εκ. που βρέθηκε στην κατοχή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εφετείο: «Μέρος των χρημάτων που βρέθηκαν προέρχεται από...» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του παίκτη ριάλιτι

Στην εκπομπή Alpha Τώρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/8) ο δικηγόρος του πρώην παίκτη ριάλιτι που συνελήφθη μετά την έφοδό του στο Εφετείο Αθηνών. Ο κύριος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει και για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του εντολέα του, μαζί με ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος του πρώην παίκτη ριάλιτι ξεκαθάρισε πως μέρος των χρημάτων που βρέθηκαν προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις μιας και ο εντολέας του έχει οικονομική επιφάνεια.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του παίκτη ριάλιτι που μπήκε στο Εφετείο

«Η Αστυνομία λέει ότι είναι από εμπορία αλλά δεν υπάρχει καμία μαρτυρική κατάθεση και καμία παρακολούθηση. Θα μαζέψουμε όλες τις αποδείξεις που φαίνεται η νόμιμη προέλευση μεγάλου μέρους του ποσού από αγοραπωλησίες, οικογενειακές αποταμιεύσεις. Έχει οικονομική επιφάνεια ο εντολέας μου και έτσι δικαιολογείται μεγάλο μέρος του ποσού.

Δεν είναι τυχαίο ότι δόθηκε εντολή για την άμεση κράτησή του στο Δαφνί. Οι έμποροι συνήθως κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει προέρχονται από τη χρόνια χρήση ναρκωτικών» είπε ο δικηγόρος.

Τα πρώτα λόγια του 34χρονου

Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, νοσηλεύεται ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι μετά την έφοδο με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών το πρωί του Σαββάτου.

Μια μέρα πριν την απολογία του στον ανακριτή παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς και σύμφωνα με το Star είναι μετανιωμένος και ζητάει συγχώρεση από το Θεό.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθούν να βρουν τη διαδρομή των χρημάτων αλλά και των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγγνώμη από όλους.» Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του 34χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος όπου νοσηλεύεται. Είναι σε σύγχυση και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για αυτό οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας τους.

Ο 34χρονος τραγουδιστής και στιχουργός, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε σε ριάλιτι τραγουδιού, κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή, γιατί μαζί με τα χρήματα και τις ουσίες, παρέδωσε και ένα όπλο.

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να εξηγήσει στον ανακριτή τι έγινε το πρωί του Σαββάτου. Που βρήκε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ αλλά και τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που είχε μέσα στο αυτοκίνητο.