Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων για το 2023

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ
ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ανακοινώθηκε σύμφωνα με την Νίκη Κεραμέως πως το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων είναι έτοιμο σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, σε συνέντευξη Τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο υπουργείο Παιδείας.

Οι δηλώσεις της Νίκης Κεραμέως για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Πανελλάδικές εξετάσεις - Ανακοίνωση της Κεραμέως
ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Συγκεκριμένα, οι Οι Πανελλαδικές για τα ΓΕΛ ξεκινούν στις 2 Ιουνίου 2023 και ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ την 1η Ιουνίου ως τις 16 Ιουνίου.

Η κυρία Κεραμέως ανέφερε, επίσης, τις καινοτομίες που θα ισχύσουν από φέτος στα σχολεία, τα 5 νέα Πειραματικά ΔΙΕΚ, τα 24 Πρότυπα ΕΠΑΛ σε όλη τη χώρα, τις αλλαγές στα πανεπιστήμια.

Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν στις 12 Σεπτεμβρίου - Τι θα ισχύει για μάσκες και self test

Ανακοίνωση για το πρωτόκολλο με βάση το οποίο θα ανοίξουν φέτος τα σχολεία εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας. Τι προβλέπεται για τις μάσκες, τα self tests για μαθητές και καθηγητές και τι θα γίνεται σε περίπτωση κρούσματος. Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για το άνοιγμα των σχολείων, το θέμα των υποκλοπών, αλλά και τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή

Η Κυβέρνηση έκανε αποδεκτή την ομόφωνη εισήγηση για τα σχολεία της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, η οποία συνεδρίασε σήμερα για το πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές στις σχολικές αίθουσες στις 12 Σεπτεμβρίου.

Έτσι, τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας εκδίδουν από κοινού την κάτωθι ανακοίνωση... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr