Σάλος με τη μαθήτρια που κλώτσησε γατάκι στην Κρήτη - Το τσουχτερό πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σάλος με τη μαθήτρια που κλώτσησε γατάκι στην Κρήτη - Το τσουχτερό πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης ζώου συνέβη στο Ρέθυμνο καθώς όπως έγινε γνωστό από βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ανήλικη μαθήτρια καλοπιάνει αρχικά ένα γατάκι για να το κλωτσήσει δυνατά στη συνέχεια προκαλώντας γέλια στην ίδια και τις φίλες της. Μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος σχηματίστηκε δικογραφία και θα κληθεί να πληρώσει ένα τσουχτερό πρόστιμο.

Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από το περιστατικό με τη γάτα που κλώτσησε ένας άντρας σε ταβέρνα και στη συνέχεια ανέβασε βίντεο, με αποτέλεσμα να διώκεται.

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στη μαθήτρια που κλώτσησε το γατάκι

Η 15χρονη ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και σήμερα κλήθηκε σε απολογία λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για την κακοποίηση της γάτας. Άμεση ήταν και σε αυτή την περίπτωση η παρέμβαση της φιλοζωικής.

Σε αντίθεση ελεύθερος αφέθηκε ο αντιδήμαρχος που έσερνε τον γάιδαρο στην Ζίτσα

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί σάλος με την κακοποίηση ενός γαϊδουριού στην περιοχή της Ζίτσας Ιωαννίνων. Ο άνδρας, που φέρετε να έκανε την συγκεκριμένη κτηνωδία λέγεται, πως είναι αντιδήμαρχος της περιοχής και αρνείται την πράξη από πρόθεση.

Στη συνέχεια της Δευτέρας 29/8 μέσα από την εκπομπή ''Ώρα Ελλάδος'' έγινε γνωστό, πως 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Τέθηκαν ωστόσο περιοριστικά μέτρα, όπως η απαγόρευση εξόδου από την χώρα και η εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα, σύμφωνα με το epiruspost.gr.