Κολωνός: Αυτός είναι ο 53χρονος που φέρεται ότι εξέδιδε 12χρονη μαθήτρια για 50 ευρώ μέσα σε ΙΧ

Βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη με την απειλή όπλου - Γνώριμος σε διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Αυτός είναι ο 53χρονος που φέρεται ότι εξέδιδε 12χρονη μαθήτρια για 50 ευρώ μέσα σε ΙΧ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον εφιάλτη που βίωνε μια 12χρονη ανήλικη μαθήτρια στα χέρια ενός 53χρονου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνό, ο οποίος είχε καταφέρει να κερδίζει την εμπιστοσύνη της μητέρας της.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό ο 53χρονος που διατηρεί κατάστημα στον Κολωνό βίαζε κατ' εξακολούθηση το ανήλικο κοριτσάκι, ενώ στη συνέχεια την εξέδιδε έναντι αμοιβής και σε άλλα άτομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί.

Μάλιστα η ανήλικη, εργαζόταν κατά διαστήματα και η ίδια, με την άδεια της μητέρας της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος την βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο. Από εκεί ο 53χρονος, εντόπιζε άλλους άνδρες που βίαζαν την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για κάθε ραντεβού ο 53χρονος έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ. Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία...

...για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Εξαγριωμένα Tweets