Κολωνός: «Αν τον αφήσουν ελεύθερο, θα τον θάψω» - "Έσπασε" την σιωπή η μητέρα της 12χρονης

«Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού της 12χρονης όπου έπεσε θύμα από έναν 53χρονο στον Κολωνό. Συγκεκριμένα, ο 53χρονος άνδρας διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, όπου εκεί πήγαινε και το ανήλικο κορίτσι προοκειμένου να βοηθήσει. Μάλιστα, ο ίδιος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται πως έξέιδιδε την 12χρονη και σε άλλους άνδρες.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

Από την άλλη, η μητέρα της 12χρονης "έσπασε" την σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «T-Live». Συγκεκριμένα, ανέφερε χατρακτηριστικά πως:

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του».

Από εκεί με στείλανε στη ΓΑΔΑ. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά, και την επόμενη ημέρα πήρα τη γυναίκα του στο messenger γιατί δεν είχα το κινητό της, μου είπε «Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας». Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά».

Στον ανακριτή ο 53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 53χρονος από τα Σεπόλια ο οποίος βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη, αναρτώντας πορνογραφικό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο της στο διαδίκτυο. Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του βρέθηκαν τουλάχιστον 213 άτομα ήταν που υποψήφιοι "πελάτες" του.

Στους περισσότερους, ο άνδρας παρουσίαζε το θύμα για 16χρονο με σκοπό να μην τους αποτρέψει. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει.

Ο 53χρονος, φορώντας κουκούλα και με γρήγορες κινήσεις οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Στο γραφείο του ανακριτή βρίσκεται και ο 42χρονος που κατηγορείται επίσης για τον βιασμό της 12χρονης.

Στον ανακριτή ο 53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό