Κολωνός: «Πήγα να βάλω τα παιδιά μέσα, ηλικίας 6 και 3 ετών και είπε...» - Η αποκάλυψη γειτόνισσας του 53χρονου

«Είναι ένα τίποτα και το ήξερε, προσπαθούσε να είναι κάποιος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Πήγα να βάλω τα παιδιά μέσα, ηλικίας 6 και 3 ετών και είπε...» - Η αποκάλυψη γειτόνισσας του 53χρονου

Στην εκπομπή Πρωινό βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης γειτόνισσα του 53χρονου από τον Κολωνό και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την συμπεριφορά του και την καθημερινότητα του (δείτε τα όσα φρικιαστικά βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης).

Όπως εξομολογήθηκε, της είχε ριχτεί μέσα στο μαγαζί του και από τότε ειδικά δεν του μιλούσε, ενώ είχε παρενοχλήσει και την ανήλικη αδερφή μιας άλλης γειτόνισσας.

Οι αποκαλύψεις της γειτόνισσας του 53χρονου

«Ζω στη γειτονιά 15 χρόνια. Μία φορά πήγα στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ήταν τόσο γλίτσας, που δεν ψώνισα, είπα ότι δεν βρίσκω αυτό που θέλω κι έφυγα. Δεν είπα κάτι στον σύζυγό μου γιατί θα δημιουργούσε θέμα. Ο άντρας μου, από μόνος του, μου έλεγε να αποφεύγω να πηγαίνω στο μαγαζί γιατί δεν του άρεσε η φάτσα του. Ήταν διαχυτικός, εριστικός και είχε ένα βλέμμα όχι υπεράνω πάσης υποψίας.

Είναι ένα τίποτα και το ήξερε, προσπαθούσε να είναι κάποιος. Το βλέμμα του ήταν καθαρά αρρωστημένο. Το Σεπτέμβριο είχα παρκάρει μπροστά στο μαγαζί του και πήγα να βάλω τα παιδιά μέσα, ηλικίας 6 και 3 ετών, “καλημέρα στα παιδάκια” είπε. Δεν του μίλησα, γύρισα και τον κοίταξα με ένα βλέμα ότι δεν θα ξανακοιτάξεις τα παιδιά μου», είπε η γειτόνισσα του 53χρονου.

«Μια γειτόνισσα μού είχε αναφέρει ότι παρενοχλούσε την ανήλικη αδερφή της. Να σταματήσουν να τον λένε υπεράνω πάσης υποψίας αυτό το κάθαρμα και όσους καθόντουσαν με αυτό το κάθαρμα».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα για την υπεράσπιση του 53χρονου

Ο φερόμενος δράστης αναζητά τρόπους για να αποφύγει την φυλάκισή του και ενώ είχε διαρρεύσει πως ο δικηγόρος του θα ήταν ο Βασίλης Νουλέζας, ο ίδιος το διέψευσε. Ο ίδιος, δηλαδή, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του, κάτω από την οποία εξηγούσε πως μεταξύ εκείνου και του δράστη έγινε απλώς μία συζήτηση, ωστόσο δεν θα αναλάβει την υπεράσπισή του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την υπεράσπιση του 53χρονου απο τα Σεπόλια.

"Δεν τον εκπροσωπώ, δεν έχω λάβει έγγραφη εντολή."

Οφείλω να διευκρινίσω.

Υπήρξε την Τρίτη 11/10 επικοινωνία προκαταρκτική κουβέντα με τον 53χρονο κατηγορούμενο Η. Μ. (σύζυγος,πατέρας) για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης εκμετάλλευσης της ανήλικης στα Σεπόλια.

Ο οποίος απολογείται 11 00πμ στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών

Συζητήσαμε για το ενδεχόμενο ανάληψης της υπεράσπισης του.

Μου δήλωσε την αθωότητα του ότι έχει παγιδευτεί ώστε να εξοντωθεί ότι θα κατονομάσει στην απολογία του και ότι είναι σε θέση να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Δεν γνωρίζω περαιτέρω την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.

Ήδη εκπροσωπείται επαναλαμβάνω όμως απο τον καθόλα άξιο Δικηγόρο Αθηνών κ Β.Χ ο οποίος προφανώς αύριο 12/10 θα τον εκπροσωπήσει.

Δεν έχω καν λάβει και μελετήσει στοιχειωδώς την δικογραφία (που είναι ακόμη ελλιπής) δεν έχω μεταβει στην ΓΑΔΑ να τον συναντήσω .

Δεν έχω λάβει έγγραφη εντολή ούτε αμοιβή.

Άραγε δεν είμαι σε θέση και δεν νομιμοποιούμαι προς το παρόν να σχολιάσω περαιτέρω την υπόθεση η να επεκταθώ.

Σεβόμενος υπέρμετρα την ανηλικότητα του θύματος που έχει μόλις συμπληρώσει τα 12 χρόνια πρωτίστως με ευαισθησία ενεργώντας θα περιορισθώ σε αυτά.

Ειναι αδιανόητο, ασύλληπτο οδυνηρό και τραγικό να έχει υποστεί αυτήν την ανείπωτη φρίκη και κτηνωδία ένα μικρό αθώο παιδί.

Έχουμε ως κοινωνία ευθύνη

Αν αποδειχθεί ότι διαπράχθηκαν αυτά τα μείζονος ηθικής και ποινικής απαξίας εγκλήματα σε βάρος ενός απροστάτευτου παιδιού

Η θέση μου ανεξαρτήτως της υποχρέωσης μου να υπερασπίζομαι εκτελώντας ευσυνείδητα το νομικό καθήκον μου, για τα εγκλήματα που στρέφονται κατα της γενετήσιας ελευθερίας ανήλικων παιδιών είναι πάγια αμετάβλητη και γνωστή στο πανελλήνιο.

Ισόβια κάθειρξη για το έγκλημα του βιασμού η ίσης βαρύτητας πράξη.

Αμείλικτη αυστηρή τιμωρία χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Όμως οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως να σεβαστούμε το Σύνταγμα τον ΚΠΔ την ΕΣΔΑ αλλά και τον Χάρτη Δικαιωμάτων του παιδιού το τεκμήριο της αθωότητας ,το γεγονός ότι ένας άνθρωπος όσο και κτηνώδη ,αποτρόπαια και ειδεχθή εγκληματική πράξη και αν φέρεται ότι τέλεσε που αντιμετωπίζει ένα ιδιατέρως βαρύτατο κατηγορητήριο ,έχει κυριολεκτικά προκαταβολικά ισοπεδωθει απο τα (social) media στα όρια του κανιβαλισμού, που προτρέχοντας προκρίνουν και προεξοφλούν την ενοχή του πριν ακόμη απολογηθει η κριθεί απο την Δικαιοσύνη.

Εκδιδοντας καταδικαστική απόφαση , ετυμηγορία που σπεύδουν ιδιοτελώς να ανακοινώσουν.

Αυτό επιβάλλει ο νομικός πολιτισμός μας.

Κακώς ταυτίζεται η στοχοποιείται ο υπερασπιστής που γίνεται δέκτης ύβρεων η απειλών.

Την μόνη ακροτελεύτια επισήμανση που θέλω να προσθέσω είναι

Χρέος της πολιτείας να λάβει πρόσθετα δραστικά νομοθετικά μέτρα για το καρκίνωμα αυτό.

Ας προσέχουν περισσότερο καλύτερα ως οφείλουν οι γονείς τα παιδιά τους σε ότι αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,εγκυμονούν πολλοί κίνδυνοι .

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Βιασμός 12χρονης Κολωνός