Κολωνός: «Δεν τη βίασα, είχαμε σχέση» - Οι εμπλεκόμενοι παραδέχονται σεξουαλικές επαφές αλλά όχι βιασμό της 12χρονης

Έκτακτες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: «Δεν τη βίασα, είχαμε σχέση» - Οι εμπλεκόμενοι παραδέχονται σεξουαλικές επαφές αλλά όχι βιασμό της 12χρονης

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, καθώς οι δύο εμπλεκόμενοι βρίσκονται ενώπιον εισαγγελέα μετά τις κατηγορίες για βιασμό και μαστροπεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live, ο 53χρονος καταστηματάρχης ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη αλλά όχι την βίαζε. Από την άλλη, ο 42χρονος, παραδέχτηκε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με την μικρή περισσότερες από μία φορά έναντι αμοιβής.

Παρόλα αυτά, και οι δύο κατηγορούμενοι τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής σχετικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Οι εμπλεκόμενοι παραδέχτηκαν σεξουαλικές επαφές αλλά όχι βιασμό της 12χρονης

Την ίδια στιγμή, η συνήγορος υπεράσπισης της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μίλησε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων είπε πως: «Περιμένουμε να βγουν από τον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι και να πάρουμε αντίγραφο της απολογίας τους».

Τα φρικιαστικά μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης

Ο θείος της 12χρονης μέσα από την εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 12/10 κατήγγειλε, βάσει όσων έχει πει το κορίτσι στους συγγενείς της, ότι ο 53χρονος την απείλησε με όπλο να μην μιλήσει λέγοντας της «θα σε σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε».

«Εμένα δεν με πιάνει κανένας και να το ξέρεις έχω επαφές» φέρεται επίσης να είπε ο 53χρονος στην κοπέλα όπως μετέφερε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως εξήγησε ο ίδιος, η ανήλικη ανηψιά του εκτός από το κανονικό της προφίλ στο Facebook εμφανιζόταν και σε ένα άλλο σαν παιδί ηλικίας 16-17 ετών με φίλτρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα άτομα που επικοινωνούσαν με την 12χρονη της έλεγαν «"πότε θα έρθεις μωρό μου", "αγάπη μου κάνεις καλό σεξ;" ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα». «Και μετά έστειλε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger ακούω μια γυναίκα. Λέει "έλα κορίτσι μου" και μόλις άκουσαν εμένα το έκλεισαν».

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, τέλος, ότι ο 53χρονος έλεγε στο κορίτσι «θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σας δίνω πράγματα από το μαγαζί, πήγαινε να μιλήσεις σε έναν κύριο δεν θα σου κάνει τίποτα θα σου δώσει χρήματα».

Να σημειωθεί ότι εντοπίστηκαν συναλλαγές εμπλεκομένων στην υπόθεση στον λογαριασμό της ίδιας της της μάνα! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ).