Κολωνός: «Είχε μπλέξει και η μητέρα με ναρκωτικά» - Συγκλονίζει ο φίλος του πατέρα της 12χρονης

Απίστευτες αποκαλύψεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Είχε μπλέξει και η μητέρα με ναρκωτικά» - Συγκλονίζει ο φίλος του πατέρα της 12χρονης

Στον αέρα της Super Κατερίνα μίλησε φίλος του πατέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος μετά την συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της οικογένειας και για την συμπεριφορά του πλέον φυλακισμένου άνδρα.

Εξήγησε πως ως μπαμπάς ήταν εντελώς αδιάφορος και πως το μόνο που τον απασχολούσε ήταν μόνο ο εαυτός του, ενώ τόνισε πως είναι μπλεγμένος με τα ναρκωτικά και κατάφερε να παρασύρει και την μητέρα της κοπέλας, η οποία είναι επίσης χρήστης. Όσον αφορά, μάλιστα, την ίδια, υποστήριξε πως θα μπορούσε να εκδίδει όντως το παιδί της, αλλά χωρίς να το θέλει πραγματικά.

Οι αποκαλύψεις του φίλου του πατέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

«Είμαι γνωστός λόγω του ότι μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Έχω μιλήσει μαζί του, έχει τύχει και έχω μπει στο σπίτι του, έχει μπει και αυτός στο δικό μου. Αυτά στο παρελθόν. Ήμουν και 12 ώρες στην εργασία μου. Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε. Πριν τη σύλληψη τον είχα δει μαζί με την μητέρα έξω από την πολυκατοικία. Ήλπιζα να μην είχαν καμία ανάμειξη. Το ένιωθα ότι έχουν…

Ο χαρακτήρας του πατέρα ήταν “δεν με ενδιαφέρει τίποτα, η πάρτη μου, εγώ να είμαι καλά”. Ναι είναι χρήστης ναρκωτικών. Δυστυχώς κατάλαβα ότι τελευταία είχε μπλέξει και η μητέρα με ναρκωτικά. Μετά από 20 χρόνια είναι δυνατόν να μην κατάφερε να την μπλέξει. Μαζί έμεναν πατέρας και μητέρα. Η μάνα είμαι σίγουρος ότι φρόντιζε τα παιδιά, θα έδινε και τη ζωή της. Αλλά δεν αρκεί αυτό… Ήταν αναγκασμένη να το κάνει αυτό, χωρίς τη θέλησή της. Η μάνα αυτή δεν είχε κανένα όφελος από αυτό που γινόταν. Σωστά κατηγορείται η μητέρα, θεωρώ ότι το έκανε αλλά χωρίς να το θέλει. Ήταν υποχείριο» αποκάλυψε ο γείτονας.

Σοκάρει το σημείωμα που βρέθηκε στην πόρτα του μαγαζιού του 53χρονου δράστη

Λίγο αργότερα, στην ίδια εκπομπή, η ρεπόρτερ του καναλιού παρουσίασε στο πάνελ εικόνες από το μαγαζί του 53χρονου δράστη στα Σεπόλια και εκεί βρέθηκε ένα σημείωμα από μία μητέρα, το οποίο έκανε ολόκληρο το πλατό να ανατριχιάσει.

«Για να ανθίσει ένα λουλούδι καθαρίζεις τα παράσιτα γύρω του. Όχι φυλακή, όχι ευνουχισμό. Δώστε τους σε εμάς τις μάνες για ένα πεντάλεπτο. Συγγνώμη παιδιά μου για την κοινωνία που φτιάξαμε», έγραφε.