Κολωνός: Σιγή ιχθύος για την μητέρα της 12χρονης - Πέρασε το το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού χωρίς κάποια δήλωση

Όλα όσα συνέβησαν εχθές 18/10

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/ EUROKINISSI
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/ EUROKINISSI

Η υπόθεση στον Κολωνό συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο μιας και οι πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι συνταρακτικές. Συγκεκριμένα, αφού η μητέρα της 12χρονης κρίθηκε προφυλακιστέα, το μεσημέρι της Τρίτης 18/10 πέρασε τις πόρτες των φυλακών Κορυδαλλού.

Θυμίζουμε πως η 37χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για διακεκριμένη μαστροπεία με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ωστόσο η ίδια υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

Μάλιστα, επέλεξε να μην απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αφού πέρασε σιωπηλή το κατώφλι των γυναικείων φυλακών στον Κορυδαλλό.

Στο ίδιο ίδρυμα η Ρούλα Πισπιρίγκου και η μητέρα της 12χρονης - Αναμένεται η μεταφορά της

Την Δευτέρα 17/10 η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό κρίθηκε προφυλακιστέα, διότι η απολογία της δεν έπεισε τις Αρχές. Μέχρι να έρθει, λοιπόν, η ημέρα της δίκης, κρίθηκε απαραίτητο να μετακινηθεί σε κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα, ώστε να παραμείνει ασφαλής.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αποφασίστηκε πως θα μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται και η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναμένει την ημέρα της απολογίας της.

Πιο συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθεί σε κελί της 2ης πτέρυγας των κτιριακών εγκαταστάσεων και, μάλιστα, ο χώρος στον οποίο θα διαμένει μόνη της έχει ήδη ετοιμαστεί. Ο λόγος για τον οποίο έχει ανακοινωθεί πως δεν θα μένει μαζί με τις υπόλοιπες κρατούμενες είναι το γεγονός πως προσπαθούν να αποφύγουν οποιαδήποτε επίθεση από εκείνες.

Κολωνός μητέρα