Κολωνός: Ο 53χρονος ισχυριζόταν ότι έχει συγγένεια με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή λόγω της συνωνυμίας τους - «Θα πληρώσει»

Τόνισε πως αν διαπιστώσει ότι έχει εκτεθεί από αυτή την πλαστή συγγένεια, θα κινηθεί νομικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: Ο 53χρονος ισχυριζόταν ότι έχει συγγένεια με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή λόγω της συνωνυμίας τους - «Θα πληρώσει»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, με τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως να είναι σοκαριστικές (δείτε εδώ τις δηλώσεις της γιαγιάς της μικρής).

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό το πρωί της Παρασκευής 21/10 μέσα από το Πρωινό, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Πέτρος Μίχος έγινε έξαλλος με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο της υπόθεση καθώς φέρεται να χρησιμοποιούσε τη συνωνυμία του και ισχυριζόταν ότι έχει συγγένεια με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πέτρος Μίχος μίλησε στη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου και ανέφερε μεταξύ άλλων πως αν διαπιστώσει ότι έχει εκτεθεί από αυτή την πλαστή συγγένεια, θα κινηθεί νομικά.

Ο εκνευρισμός του Πέτρου Μίχο με τον 53χρονο

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο. Δεν έχουμε καμία οικογενειακή σχέση. Εάν δω κάτι, ότι έχει πει, ότι έχει χρησιμοποιήσει το όνομά μου κτλ θα πάω νομικά. Μου το είπαν και φίλοι «ρε Πέτρο το ένα, ρε Πέτρο το άλλο». Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το Μιχέικο. Ο κύριος αυτός γι’ αυτά που έκανε, θα πληρώσει. Δεν το συζητώ. Και καλά θα κάνει να πληρώσει» δήλωσε ο Πέτρος Μίχος.

Άλλοι δύο στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης ενώ μάλιστα στις 20/10 παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένας 54χρονος και ένας 43χρονος που είχαν επικοινωνήσει μαζί τους μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Νωρίτερα, βγήκαν στο φως και νέα στοιχεία για την μητέρα της μικρής.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκε 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος μεσημβρινές ώρες σήμερα (20-10-2022), προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία. Όπως ανέφερε, τον μήνα Ιούνιο του τρέχοντος έτους απέκτησε επαφή, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Επίσης μεσημβρινές ώρες σήμερα (20-10-2022), παρουσιάστηκε αυτοβούλως και έτερος ημεδαπός (54 ετών), ο οποίος δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.