Κολωνός: Δεν τον άφηνε σε ησυχία - Τα μηνύματα του 53χρονου στον Γιώργο Πατούλη

Έβριζε την πρώην του, Μαρίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Δεν τον άφηνε σε ησυχία - Τα μηνύματα του 53χρονου στον Γιώργο Πατούλη

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο 53χρονος άνδρας που φέρεται πως βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό, ζητούσε χάρες από ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλή θέση στην κοινωνία. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γιώργος Πατούλης, ο γνωστός πολιτικός.

Στην πραγματικότητα, όταν ο δράστης έμαθε πως η μητέρα της ανήλικης είχε μιλήσει για τις πράξεις του, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως τον είχε ήδη καταγγείλει, άρχισε να στέλνει μηνύματα στο συγκεκριμένο πρόσωπο, προσπαθώντας να τον προσεγγίσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε.

Του ζητούσε να τον πάρει τηλέφωνο και παρόλο που έβλεπε πως ο Γιώργος Πατούλης δεν ανταποκρινόταν εκείνος προσπαθούσε να τον πείσει να επικοινωνήσει χλευάζοντας την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα.

Τα μηνύματα του 53χρονου από τον Κολωνό στον Γιώργο Πατούλη

«Είμαι πολύ άσχημα. Η γυναίκα μου με έχει στην έξοδο. Θέλω να με βοηθήσεις. Ξέρω ότι είσαι στο εξωτερικό, ταξιδεύεις αλλά αν μπορείς τηλεφώνησέ μου», έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του.

Ισχυριζόταν, μάλιστα, ότι έχει συγγένεια με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή λόγω της συνωνυμίας τους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, με τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως να είναι σοκαριστικές (δείτε εδώ τις δηλώσεις της γιαγιάς της μικρής).

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό το πρωί της Παρασκευής 21/10 μέσα από το Πρωινό, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Πέτρος Μίχος έγινε έξαλλος με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο της υπόθεση καθώς φέρεται να χρησιμοποιούσε τη συνωνυμία του και ισχυριζόταν ότι έχει συγγένεια με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πέτρος Μίχος μίλησε στη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου και ανέφερε μεταξύ άλλων πως αν διαπιστώσει ότι έχει εκτεθεί από αυτή την πλαστή συγγένεια, θα κινηθεί νομικά.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο. Δεν έχουμε καμία οικογενειακή σχέση. Εάν δω κάτι, ότι έχει πει, ότι έχει χρησιμοποιήσει το όνομά μου κτλ θα πάω νομικά. Μου το είπαν και φίλοι «ρε Πέτρο το ένα, ρε Πέτρο το άλλο». Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το Μιχέικο. Ο κύριος αυτός γι’ αυτά που έκανε, θα πληρώσει. Δεν το συζητώ. Και καλά θα κάνει να πληρώσει» δήλωσε ο Πέτρος Μίχος.