«Για αυτό έκανε αυτή την πράξη...» - Τι δήλωσαν οι γονείς της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Σοκαρισμένο με το γεγονός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για αυτό έκανε αυτή την πράξη...» - Τι δήλωσαν οι γονείς της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Χαμός έχει γίνει τα τελευταία 38χρονη με μια 38χρονη που φέρεται να επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό, με τους γονείς της να βρίσκονται σε σοκ. Μάλιστα, μίλησαν στην εκπομπή t-live το μεσημέρι της Δευτέρας 24/10, με τον πατέρα της να δηλώνει ότι πρέπει η κόρη του να υποστεί τις συνέπειες αν και εφόσον προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Οι δηλώσεις των γονιών της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

«Το Σάββατο το πρωί με πήραν τηλέφωνο. Να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του αλλά και τον ίδιον. Δεν την έχει απειλήσει ποτέ. Δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά. Να πάει να παραδοθεί και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων της. Με πήρε τηλέφωνο και της το έκλεισα. Τον έχω γνωρίσει, είχε ένα ποινικό μητρώο αλλά πλήρωσε για τις πράξεις του. Με αυτό που έκανε δε θέλω να την ξέρω» τόνισε ο πατέρας της 38χρονης.

Η μητέρα της είπε: «Δεν το πιστεύω. Μου είπε ότι χώρισαν και απαλλάχτηκε από αυτόν. Δεν μου είχε πει ότι της είχε ασκήσει σωματική βία αλλά της έκανε ψυχολογικό πόλεμο. Απλά της έκανε ψυχολογικό πόλεμο, αυτός δεν υπέγραφε για το διαζύγιο. Μου έλεγε ότι «Ηρέμησα, γλίτωσα από αυτόν». Δεν είχα την επιθυμία να τον γνωρίσω. Μου το έκρυψε ότι παντρεύτηκε, το έμαθα μετά. Πριν 20 μέρες είδα την κόρη μου. Πιστεύω ότι πιέστηκε ψυχολογικά και ήθελε να λύσει το θέμα μόνη της. Για αυτό έκανε αυτή την πράξη».

Τι υποστήριξε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της

Σε αποκαλύψεις που «καίνε» τόσο το ίδιο το θύμα όσο και τα μέλη της οικογένειάς του προχώρησε μιλώντας σε πρωινή εκπομπή η 38χρονη γυναίκα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύζυγό της στο Ηράκλειο.

«Είμαι τρομοκρατημένη» είπε μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Όπως η ίδια είπε, έφυγε από το ξενοδοχείο, στο οποίο τις τελευταίες 40 ημέρες είχε βρεθεί τέσσερις φορές με τον εν διαστάσει σύζυγό της.