Πελάτες προσοχή: Τι θα συμβεί αύριο 29/10 σε όλα τα ταμεία των Lidl

Το φυλλάδιο των προσφορών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πελάτες προσοχή: Τι θα συμβεί αύριο 29/10 σε όλα τα ταμεία των Lidl

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουν οι καταναλωτές των Lidl, καθώς αύριο Σάββατο 29/10 η μεγάλη αλυσίδα βάζει στα ράφια της προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε. Θα βρείτε προϊόντα πρώτης ανάγκης σε αρκετά χαμηλές τιμές, όπως για παράδειγμα στα κρέατα και όπως φαίνεται θα δημιουργηθούν ουρές στα ταμεία.

Τα εν λόγω σούπερ μάρκετ κάθε εβδομάδα βάζουν προσφορές τις οποίες ανακοινώνουν δημοσιεύοντας το φυλλάδιο με τα προϊόντα που βρίσκονται είτε σε έκπτωση είτε σε 1+1 δώρο.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl

Να σημειωθεί πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.

Lidl προσφορές Σαββάτου 29/10

Μολυσμένα και επικίνδυνα δύο προϊόντα των Lidl - Ανακοινώθηκε η ανάκλησή τους

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η LIDL “H εταιρεία Société Fromagère de Riblaire προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος “Buche de chevre Κατσικίσιο τυρί ρολό, 200g”, με ημερομηνία λήξης 06/10/2022 και Lot No 224A, Lot No 231D και με ημερομηνία λήξης 15/10/2022 και Lot No 240D.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός ότι, το προαναφερθέν προϊόν περιέχει ξένο σώμα, μεταλλικής φύσης. Λόγω του πιθανού κινδύνου τραυματισμού κατά την κατανάλωση, παρακαλούνται οι πελάτες μας να μην καταναλώσουν το προϊόν και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Η ανάκληση αφορά μόνο το προϊόν “Buche de chevre Κατσικίσιο τυρί ρολό, 200g”...με ημερομηνία λήξης 06/10/2022 και Lot No 224A, Lot No 231D και με ημερομηνία λήξης 15/10/2022 και Lot No 240D, και για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών, η Lidl Hellas, ως όφειλε, αντέδρασε άμεσα αποσύροντας το προϊόν από τους χώρους πώλησης. Άλλα προϊόντα που πωλούνται από την Lidl Hellas και ειδικά της εταιρείας Société Fromagère de Riblaire δεν επηρεάζονται από αυτή την ανάκληση.

Η εταιρεία Société Fromagère de Riblaire ζητά συγνώμη από τους καταναλωτές για την όποια αναστάτωση έχει προκληθεί”. Παράλληλα, η LIDL ανακοίνωσε πως η εταιρεία Deli-Fish A.E. προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος “Nautica Σκουμπρί καπνιστό φιλέτο”.

Όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά “Αξιότιμοι πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία Deli-Fish A.E. προχωράει σε προληπτική ανάκληση του προϊόντος “Nautica Σκουμπρί καπνιστό φιλέτο”, με ημερομηνία λήξης 30/03/2023 και Lot No 00963430062022 , καθώς εντοπίστηκαν σε μεμονωμένα δείγματα επιμόλυνση Listeria monocytogenes.

Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν “Nautica Σκουμπρί καπνιστό φιλέτο”, με ημερομηνία λήξης 30/03/2023 και Lot No 00963430062022, να μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν σε οποιαδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

TAGS