Ηράκλειο: «Δεν προκύπτει να υπάρχει τρίτο πρόσωπο ως συνεργός» - Η αναφορά του Απόστολου Λύτρα για την 38χρονη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηράκλειο: «Δεν προκύπτει να υπάρχει τρίτο πρόσωπο ως συνεργός» - Η αναφορά του Απόστολου Λύτρα για την 38χρονη

Μετά από τις αφοπλιστικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αναφορικά με την υπόθεση στο Ηράκλειο, ο Απόστολος Λύτρας παραχώρησε επίσης δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την προφυλάκισή της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα

«Η 38χρονη απολογήθηκε για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή. Δεν ήταν προμελετημένο γιατί βρεθήκανε στο ξενοδοχείο, ο σύζυγός της έφυγε και μετά από δύο επέστρεψε.

Οπότε, δύσκολο θα ήταν να είναι προμελετημένο. Από την δικογραφία δεν προκύπτει να υπάρχει τρίτο πρόσωπο ως συνεργός της. Με τον σύζυγό της συναντιόταν πολλές φορές μόνο σε ξενοδοχείο. Πολλές γυναίκες που βιώνουν κακοποίηση, δεν φεύγουν και παραμένουν με τους ανθρώπους που τις κακοποιούν».

«Θα σε σκοτώσω ρε π@@@@» - Η 38χρονη απειλούσε με όπλα και μηνύματα τον πρώην σύντροφό της

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή T-Live, την Τετάρτη 26/10 παρουσιάστηκαν μερικά από τα μηνύματα της ίδιας σε σχέση της, κατά τα οποία απειλούσε τον άνθρωπο με τον οποίο μοιραζόταν τη ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα, στέλνοντάς του μάλιστα και φωτογραφίες με όπλα και σε κάποιες από αυτές φαίνεται πως τα όπλα τα ακουμπούσε ένα γυναικείο χέρι.

«Θα σε σκοτώσω ρε π….. να το ξέρεις. Θα βρω τρόπο κάποια στιγμή.

Αλλά πάντα θα σε ζηλεύω παθολογικά και δεν θα σε αφήσω να έχεις γ….ς. Δεν θέλω να σε ακουμπήσει ποτέ καμία. Αυτό να το ξέρεις! Μη ζεις με την ελπίδα ότι θα μου περάσει. Είσαι μόνο δικός μου. Είμαι άρρωστη μαζί σου.

Γ…. ό,τι έχεις και δεν έχεις άτιμε. Γ…. την ώρα και τη στιγμή που σε αγάπησα. Μου λείπεις», έγραφε.

«Όπως τους σχιζοφρενείς στα θρίλερ, όπως όταν κολλά κάποιος AIDS και τρελαίνεται και κολλά όσο πιο πολλούς μπορεί. Τέτοια ένστικτα μου βγάζεις, θα παίρνω ψυχές ασταμάτητα. Θα παίρνω όσο πιο πολλές μπορώ. Θα ματώνω προς τιμήν σου ό,τι αρσενικό με πλησιάσει. Είστε όλοι άχρηστοι, ελεεινοί, άθλιοι και σιχαμένοι. Δεν αξίζετε να ζείτε. Πρέπει να πεθάνετε όλοι σας. Ή να ζείτε σαν ζόμπι, όπως εσύ. Να φαίνεστε από μακριά ότι υποφέρετε, ότι σαπίζετε ζωντανοί.

Κάνε σχέση για να δούμε πόσο βαριά α…. έχεις. Κι ετοιμάσου για σκληρό ροκ τρία λεπτά μετά», ανέφερε σε άλλο μήνυμα.