Ηράκλειο: «Είμαι συντετριμμένη» - Παρενέβη τηλεφωνικά μέσα από τις φυλακές η 38χρονη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηράκλειο: «Είμαι συντετριμμένη» - Παρενέβη τηλεφωνικά μέσα από τις φυλακές η 38χρονη

Το Σάββατο 29/10 η 38χρονη που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της στο Ηράκλειο κρίθηκε προφυλακιστέα (δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς) και την Δευτέρα 31/10 η υπόθεση της βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, αφού νέα στοιχεία έρχονται στο φως καθημερινά.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μάλιστα, T-Live, την ίδια ημέρα, η συγκεκριμένη γυναίκα παρενέβη τηλεφωνικά μέσα από τις φυλακές για να εξηγήσει την δική της πλευρά στην υπόθεση.

Όσα δήλωσε η 38χρονη για την επίθεση στο Ηράκλειο μέσα από τις φυλακές

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτρέπω να παίζει η φωνή μου στα Μέσα. Οποιοσδήποτε άλλος παίζει τη φωνή μου, θα μηνυθεί. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να ακουστεί η φωνή μου και δεν επιλέγω τυχαία. Δεν θα κάνουμε εδώ το δικαστήριο. Είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό κι εύχομαι η πορεία της υγείας αυτού του ανθρώπου να εξελιχθεί και να πάνε όλα καλά. Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα που δεν ισχύουν και θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας σκληρός κακοποιός που δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε ένα κλαμπ γεμάτο από κόσμο εναντίον αστυνομικών.

Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου, των απειλών, έχω περάσει πάρα πολλά κι όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, ήμουν σε απόλυτη άμυνα. Το λάθος μου ήταν αυτή η επιλογή, αλλά έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους όπως πολύ καλά γνωρίζεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω τον άνθρωπο. Με περιγράφετε στα Μέσα λες και είμαι το τέρας του Λόχ Νες».

Η αναφορά του Απόστολου Λύτρα για την κατηγορούμενη

Μετά από τις αφοπλιστικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αναφορικά με την υπόθεση στο Ηράκλειο, ο Απόστολος Λύτρας παραχώρησε επίσης δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την προφυλάκισή της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της.

«Η 38χρονη απολογήθηκε για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή. Δεν ήταν προμελετημένο γιατί βρεθήκανε στο ξενοδοχείο, ο σύζυγός της έφυγε και μετά από δύο επέστρεψε.

Οπότε, δύσκολο θα ήταν να είναι προμελετημένο. Από την δικογραφία δεν προκύπτει να υπάρχει τρίτο πρόσωπο ως συνεργός της. Με τον σύζυγό της συναντιόταν πολλές φορές μόνο σε ξενοδοχείο. Πολλές γυναίκες που βιώνουν κακοποίηση, δεν φεύγουν και παραμένουν με τους ανθρώπους που τις κακοποιούν».