Ήρακλειο: «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα» - 2η τηλεφωνική παρεμβολή από την 38χρονη

«Δεν μπορούσα να γλιτώσω από τα χέρια του»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήρακλειο: «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα» - 2η τηλεφωνική παρεμβολή από την 38χρονη

Την Δευτέρα 31/10 η 38χρονη που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό σε πρώην σύντροφό της παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, όμως δεν ήταν η μοναδική φορά. Λίγο αργότερα, δηλαδή, μίλησε και στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση.

Έτσι, προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον 36χρονο, αλλά και το τρίτο πρόσωπο που φημολογείται πως υπήρχε στη σχέση τους, ενώ θέλησε να δικαιολογηθεί και για την αποτρόπαιη πράξη της.

Η παρεμβολή της 38χρονης από το Ηράκλειο στο Live News

«Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι, προφανώς δεν ήθελαν το διαζύγιο, γιατί εκείνοι δεν το έδιναν», δήλωσε αρχικά για την άλλη πλευρά.

Και επισήμανε για το τρίτο άτομο που εμπλέκεται: «Ένας άνθρωπος 36 χρονών δεν μπορεί να αναγνωρίσει αν στο δωμάτιο είναι η γυναίκα του ή κάποια άλλη; Και αν βλέπει κάποια γυναίκα που δεν θέλει να είναι μαζί της δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη και να φύγει;»

«Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει κινηθεί νομικά ποτέ εναντίον κανενός ανθρώπου, καθώς είναι της “ιδεολογίας” αυτής. Πόσο μάλλον εναντίον της πρώην συζύγου του, που πολύ καλά εκείνος ξέρει τι έχω κάνει γι’ αυτόν, πόσα έχω δώσει, πόσο τον έχω στηρίξει και πόσο τον έχω αγαπήσει», συμπλήρωσε έπειτα.

Και κατέληξε με την δικαιολογία: «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα, δεν μπορούσα να γλιτώσω από τα χέρια του διαφορετικά».

Η αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια που την "καίει"

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10) ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή. «Καλύτερα δε γίνεται» αναφορικά με την προφυλάκιση της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος που εκπροσωπεί το θύμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η 38χρονη ήθελε να παρασύρει το θύμα στο χώρο που ήθελε. Το θύμα αρνήθηκε να πάει και τον κάλεσε μία φίλη της, “Στεφανία”, και το βράδυ πήγε μόνος του στο ξενοδοχείο.

Ήρθε σε επαφή με την 38χρονη και όντας κουρασμένος αποφάσισε να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο. Έτσι όπως κοιμόταν, η 38χρονη του έριξε καυστικό υγρό. Η εν λόγω κυρία, ισχυριζόταν ότι είχε φόβους για την ζωή της. Αντιθέτως, απειλούσε τους πάντες και δεν άφηνε κανέναν σε χλωρό κλαρί».