Καιρός: «Προσοχή για καλό και για κακό...» - Έκτακτη ανακοίνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου για σήμερα (16/11)

Αλλάζει το τοπίο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καιρός: «Προσοχή για καλό και για κακό...» - Έκτακτη ανακοίνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου για σήμερα (16/11)

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες τα καιρικά φαινόμενα να είναι πιο ήπια, καθώς ο ήλιος είναι φανερός με τις εξωτερικές δραστηριότητες να εκπληρώνονται με πολύ πιο εύκολο τρόπο.

Για σήμερα Τετάρτη 16/11 σας ενημερώσαμε πως ο τοπίο του καιρού θα αλλάξει, καθώς από τις βραδινές ώρες θα πέσουν καταιγίδες σε περιοχές (δείτε εδώ ποια σημεία της Ελλάδος αφορά) κάτι, που μέσα στην ημέρα επιβεβαίωσε και ο Σάκης Αρναούτογλου με μία έκτακτη ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Η ειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό της Τετάρτη (16/11)

«Λίγο προσοχή για καλό και για κακό απόψε το βράδυ κυρίως στο βόρειο Ιόνιο (Κέρκυρα, Παξούς και παράκτια τμήματα της Ηπείρου) καθώς δεν αποκλείεται οι καταιγίδες που αναμένονται κυρίως κατά τη διάρκεια των βραδινών - νυχτερινών ωρών εκεί να είναι αρκετά έντονες!!! Λεπτομέρειες για τις βροχές και καταιγίδες στην υπόλοιoπη χώρα στο αναλυτικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 σε νέα ώρα το απόγευμα ΔΕΥ - ΠΑΡ 17:45 και 22:00».

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Που θα φέρει ο χειμώνας χιονοπτώσεις

Ήδη έχουν βγει οι πρώτες προβλέψεις του καιρού μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023, οι οποίες μιλούν για έναν δύσκολο χειμώνα. Συγκεκριμένα προβλέψεις από τον Θεοφάνη Χατζηγρίβα, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους αναλυτές των Μερομήνιων.

Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά ήπιος από πλευράς θερμοκρασιών από το 2ο δεκαήμερο και μετά. Ήπιος από πλευράς θερμοκρασίας, υψηλά τοπικά επίπεδα στα νότια και πλούσιος σε βροχές και καταιγίδες.

Από την άλλη πλευρά τον Δεκέμβριο θα υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα κυρίως το πρώτο και σχεδόν το τρίτο δεκαήμερο με χιονοπτώσεις στα πεδινά. Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου, με ψύχος να εμφανίζεται το 3ο δεκαήμερο, ενώ ο Φεβρουάριος προβλέπεται ανοιξιάτικος, αλλά με πολλές βροχές.

Μερομήνια 2023