«Στα κινητά όλων υπάρχουν ερωτικά βίντεο» - Οι πρώτες δηλώσεις του youtuber που κατηγορείται για revenge porn

Ποια ήταν η σχέση του με την 30χρονη, που το κατήγγειλε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στα κινητά όλων  υπάρχουν ερωτικά βίντεο» - Οι πρώτες δηλώσεις του youtuber που κατηγορείται για revenge porn

Μια ακόμη ιστορία revenge porn βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από το Live news στο Mega την Τρίτη 6/12, καθώς γνωστός youtuber κατηγορείται για κατοχή 92 ροζ βίντεο, μερικά από τα οποία κατέχει χωρίς τη συγκατάθεση των γυναικών, που συμμετέχουν σε αυτά.

Η πρώτη καταγγελία στο πρόσωπο του ξεκίνησε από μία 30χρονή γυναίκα, η οποία ζήτησε από τον άντρα να χωρίσουν και τότε εκείνος την απείλησε με τη διαρροή του τόσο προσωπικού τους υλικού, ως αντίποινα.

Φυσικά η υπόθεση ελέγχεται εξονυχιστικά από τις αρχές, καθώς προβληματίζει το υλικό, που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του γνωστού παραγωγού ψηφιακού περιεχομένου.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Live news εξασφαλίστηκαν οι πρώτες δηλώσεις του άντρα την Τετάρτη 7/12 με τον ίδιο να μην παραδέχεται τη σχέση με την 30χρονή εξηγώντας παράλληλα, πως τραβήχτηκε το βίντεο ερωτικού περιεχομένου (δείτε εδώ το σκάνδαλο με ακατάλληλο βίντεο παίκτριας του GNTM 3).

Οι δηλώσεις του youtuber που κατηγορείται για revenge porn

«Όλο αυτό είναι ένα ψέμα εις βάρος μου που ειπώθηκε καθαρά για εκδίκηση. Με την κοπέλα που είναι στο βίντεο δεν είχα σχέση. Βρεθήκαμε και τραβήχτηκε ένα βίντεο από κοινού και υπάρχουν μηνύματα που αποδεικνύουν ότι είχε γνώση. Σήμερα με τη συγκεκριμένη κοπέλα είμαστε στα δικαστήρια. Δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση ότι την έχω εκβιάσει πως θα κυκλοφορήσω κάποιο δικό μας βίντεο από προσωπική στιγμή.

Στα κινητά όλων των ανθρώπων υπάρχουν ερωτικά βίντεο. Η αστυνομία πήρε όλα μου τα αρχεία και μέσα σε αυτά έχω βίντεο από προσωπικές μου στιγμές. Τα βίντεο είναι ερωτικού περιεχομένου με σχέσεις που είχα παλαιότερα. Σε κάθε ένα από αυτά η τότε σχέσεις μου έδιναν τη συγκατάθεσή τους και ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές», είπε ο youtuber.